Οι Financial Times και η προδοσία (και οι Έλληνες που παρακολουθούν άπραγοι)

Τελικά τι έγινε στις Κάννες;
Αν καταλάβαμε καλά, όλη η ελληνική αντιπροσωπεία διαπραγματευόταν με τις Βρυξέλλες πίσω από την πλάτη τού τότε πρωθυπουργού.
Έτσι ο Βενιζέλος διαπραγματευόταν σαν πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού, με τη γνωστής αποτελεσματικότητας ικανότητά του να τα κάνει όλα μπάχαλο, αλλά και ο κύριος Μπαρόζο συνομιλούσε με τον τότε αντιμνημονιακό Σαμαρά, ο οποίος παρίστανε τότε τον καμπόσο αντιμνημονιακό με την ελπίδα να γίνει πρωθυπουργός στη θέση του πρωθυπουργού. Τόσο πατριωτικές και αλτρουιστικές θυσίες έκαναν Βενιζέλος και Σαμαράς
υπέρ της χώρας.
Υπονόμευαν συνειδητά στα όρια της εθνικής προδοσίας τον τότε πρωθυπουργό και τις σωστές ή λαθεμένες του ενέργειες, προκειμένου να προωθήσουν στα συντρίμμια της χώρας τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Αυτό συνάγεται από τις αποκαλύψεις των «Financial Times».
Κατά τα άλλα, ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και οι λοιπές φιλολαϊκές ανεξάρτητες φωνές της δημοσιογραφίας αποδομούσαν συστηματικά τον «ανίκανο» Παπανδρέου υπέρ της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
Αυτά!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.