Για να δείτε τι ζώα είμαστε...Ο Βορίδης δικηγόρος των Energa και Hellas Power!


"Το πρωτοφανές σκάνδαλο με τις ιδιωτικές εταιρείες Energa και Hellas Power, που εισέπρατταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για λογαριασμό της ΔΕΗ, από το "χαράτσι" και τα δημοτικά τέλη, χωρίς ποτέ να τα αποδίδουν στο Δημόσιο, εκθέτει τώρα την κυβέρνηση, αλλά και το δήμαρχο Αθήνας κ. Καμίνη. 
Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν τις κατασχέσεις για ελάχιστα χρέη, το Ελληνικό Δημόσιο και ο Δήμος Αθήνας δεν παρέστησαν στη δίκη των υπευθύνων της εταιρείας που κατηγορούνται για υπεξαίρεση 250 εκ. ευρώ για να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα ως πολιτική αγωγή.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δικηγόρος των υπευθύνων του σκανδάλου είναι ο κοινοβουλευτικός
εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Βορίδης, αποκαλύπτοντας έτσι το πέπλο διαπλοκής γύρω από την προσπάθεια αθώωσης όσων καταχράστηκαν τεράστια ποσά εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.
Οι κκ Στουρνάρας και Καμίνης οφείλουν να δώσουν τώρα εξηγήσεις και να σταματήσουν να καλύπτουν τους “ημετέρους” τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.