Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο γιός του Τζο Μπάιντεν διορίστηκε πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας αερίου της Ουκρανίας!

Ο εικονιζόμενος κύριος σε κύκλο, διορίστηκε πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας φυσικού αεριου της Ουκρανιας.
Δεν τον ξέρετε; Θα έπρεπε. Δεν είναι άλλος από τον …Χάντερ Μπάιντεν, γιό του Τζο Μπάιντεν, αντιπροέδρου των ΗΠΑ! 
Πέρα από τα χαμόγελα της οικογενειακής φωτογραφίας, είναι δεδομένη η εξαθλίωση του Ουκρανικού λαού που δεν θα τολμήσει να αντιδράσει διότι οι δρόμοι έχουν καταληφθεί από τους ναζιστές. Που δολοφονούν αδιακριτως. 
Μετά τους 40 τόνους χρυσού που έκαναν φτερά μετά το πραξικόπημα, τώρα και το φυσικό αέριο βρίσκεται σε καλά χέρια. 
Η Burisma Holdings έχει τα μεγαλύτερα αποθεματικά φυσικού αερίου και πετρελαίου με βάσεις από το Ντόνετς εως τα Καρπάθια. Η δυνατότητα παραγωγής της φτάνει τα 11,000 βαρέλια ημερησίως όσον αφορά το πετρέλαιο ενώ διατηρεί τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ουκρανία.

Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Και ο φονιάς Μπράιζα, αφού εργάστηκε για την πτώση Καραμανλή και την ακύρωση των αγωγών, δουλεύει τώρα για τον τουρκικό κολοσσό που θησαυρίζει και από τους Αζέρικους αγωγούς. 
Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.