Ο Σαμαράς αυτοκτόνησε στην Πλατεία Συντάγματος !!!

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά για τη χθεσινήτηλεοπτική υπερπαραγωγή της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση. 
Το φαινομενικό πλήθος των…δήθεν οπαδών τού δήθεν μεγάλου κόμματος, συγκεντρώθηκε δήθεν αυτοβούλως για να επευφημήσει τον δήθεν λαοφιλή και δήθεν Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
by…massmedia-gr
Βεβαίως όλα τα «δήθεν» δεν θα μπορούσε να τα αντιληφτεί κάποιος μέσα από την πλασματική εικόνα των διαπλεκόμενων τηλεοπτικών καναλιών. 
Όμως ευτυχώς στις μέρες υπάρχει το Διαδίκτυο και οι ανεξάρτητοι bloggers που ξεμπρόστιασαν αμέσως τους λαοπλάνους ψεύτες.
Οι πραγματικότητα για τη συγκέντρωση του Σαμαρά είναι ότι μικρός αριθμός κομπάρσων μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στην Πλατεία Συντάγματος για να στριμωχτούν στη συνέχεια σε μια
λεπτή λωρίδα χώρουγια να φαίνονται πολλοί.
Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης κατασκεύασε μια ψεύτικη τηλεοπτική εικόναπροκειμένου να ξυπνήσει τις μνήμες των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων του παρελθόντος, στους πολίτες της υπόλοιπης χώρας.
Ο Σαμαράς, τραγικός! Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Είπε τα μεγαλειώδη ψέματά του με όλα τα μέσα: με κείμενο, εικόνα και ήχο… Ουσιαστικά βροντοφώναξε: «Είστε ηλίθιοι, σας δουλεύω ψιλό γαζί, ψηφίστε με, ψηφίστε Νέα Δημοκρατία!»
Ψεύτικα λόγια από έναν ψεύτη και πανικόβλητο δήθεν Πρωθυπουργό, που επέλεξε να κρυφτεί πίσω από μια ψεύτικη τηλεοπτική εικόνα που έγινε η θηλιά στο λαιμό του. Ο Σαμαράς χθες αυτοκτόνησε πολιτικά στην Πλατεία Συντάγματος. Στην πλατεία όπου οι λιγοστοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας ποδοπάτησαν το αίμα του αυτο-θυσιασμένου Δημήτρη Χριστούλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.