Θα ψηφίσουμε ή θα γ@μ.....με την Κυριακή;

Διαφημιστικά και τα άλλα κόμματα για την «Πρώτη φορά»!
Σάλος με την «Πρώτη φορά», το διαφημιστικό για το Ποτάμι, που κατηγορήθηκε από σεξιστικό μέχρι και πορνογράφημα. Ο Θεοδωράκης μπροστά στις αντιδράσεις το άλλαξε και έγινε πιο λάιτ.
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Πρώτη φορά βάζω υποψήφιος. Θέλω να πετύχω τη διείσδυση στα άλλα κόμματα. Πρώτη φορά το Ποτάμι. Χάνει την παρθενιά του. Αχχχχχχχχ!».
Είδαν ότι συζητείται πολύ αυτό το διαφημιστικό οι άλλοι αρχηγοί και έκαναν και αυτοί σποτάκια με σλόγκαν την «Πρώτη φορά».

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Πρώτη φορά που θα είμαι πρωθυπουργός. Καυ@ώνω μόνο με την ιδέα. Θέλω να ολοκληρώσω. Αυτό που ξεκίνησα το 2012. Χώστε το απλώς. Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη σχισμή. Χύνω δάκρυα χαράς για αυτό το κολπικό και καλπικό ενδεχόμενο.
Βάλτε το στο στόμα και σαλιώστε το. Το ψηφοδέλτιο. Αχχχχχχχ!».
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Πρώτη φορά φοβάμαι ότι θα μας πηδήξουν τόσο στις εκλογές. Πρώτη φορά το κάνει η Ελιά και φοβάμαι ότι αντί να καρφωθούμε πάνω από 10%, μήπως μας καρφωθεί τίποτα αλλού. Το μόνο που δεν θα είναι πρώτη φορά θα είναι ο Κατακλυσμός του κόσμου που θα γίνει στις 26 Μαΐου για δεύτερη φορά. Πάρτε με τηλέφωνο, τα κάνω όλα, 090 098 743 69 69 και στο σάιτ μας elia.protifora.gr. Αχχχχχχχ!!»
ΣΑΜΑΡΑΣ: «Φοβάμαι όχι ότι είναι πρώτη φορά, αλλά η τελευταία μου φορά που βάζω σε εκλογές ως πρωθυπουργός. Μάλλον θα συμβεί στις εκλογές το “σκίσε με να αλλάξω ράφτη”. Γι' αυτό όχι χαλαρή ψήφο ούτε μελάτη. Σκληρή ψήφος. Σίδερο. Ντούρασελ. Να τσούξει και να ξεσκίσει τον Τσίπρα. Αυτός έβαλε υποψηφιότητα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, εγώ θα βάλω υποψηφιότητα για τον Οργασμό Ηνωμένων Εθνών. Αχχχχχχχ!».
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: «Η γράνα διά πρώτην φοράν, τουτέστιν όπως έλεγε ο Θουκυδίδης εις το Κάμαν Σούτραν, ότι ο Στρατηγός Ανεμος σκίσειν και ξεσκίσειν το πολιτικόν κατεστημένον με την πρώτην φοράν, αναφερόμενος ότι ο Πολύδωρας είναι τουτέστιν εις τα πόδια γρήγορος. Πάρε, μωρή άρρωστη πολιτική, την γράναν. Τραβάς την κουρτίναν, ψηφοφόρε, και τη νιώθεις. Αχχχχχχχχχχ»!
N. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Διά πρώτην φοράν εις τον κόσμον, προβάλλεται διαφήμισις, ενώ ο διαφημιζόμενος ευρίσκεται εις την μπουζούν. Αχχχχχχχ!».
ΗΛ. ΨΙΝΑΚΗΣ: «Ελα μωρή κουλές, γιατί βογκάτε όλες; Θα ψηφίσουμε ή θα γαμήσουμε την Κυριακή, βρε τρελιάρες».
Οι γριές και τα σταθερά φταίνε για τις δημοσκοπήσεις
Την Κυριακή θα 'χουμε ντέρμπι. Ποιο από τις δημοσκοπήσεις και τα έξιτ πολ θα πέσει περισσότερο έξω.
Οι πληροφορίες ότι δεν θα γίνουν έξιτ πολ είναι ανακριβέστατες γιατί κανένας δεν θέλει να χαθεί αυτή η κωμωδία.
Το κακό με τα έξιτ πολ έγινε, γιατί όταν έβγαιναν οι ψηφοφόροι από τα εκλογικά τμήματα δήλωναν αναποφάσιστοι.
Πολλοί λυπούνται για τις αλλού 'ντ' αλλού δημοσκοπήσεις και τα έξιτ πολ γιατί έχουμε τόση ανεργία. Δεν χρειαζόμαστε άλλους ανέργους και από τις εταιρείες αυτές.
Χειρότερα όμως από τις δημοσκοπήσεις είναι τα τελικά αποτελέσματα που βγάζουμε. Θα ψηφίσουμε σωστά σε κάποιες εκλογές μόνο αν διεξάγονται από τη δύση μέχρι την ανατολή του ηλίου.
Την Κυριακή πάντως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, οπότε υπάρχει αμφιβολία για την ορθή κρίση.
Γίνονται έρευνες τι πήγε λάθος και έκαναν λάθος οι δημοσκοπήσεις. Βρέθηκε ότι φταίει που τα γκάλοπ πρέπει να γίνονται μόνο μέσω σταθερών τηλεφώνων. Στα σταθερά απαντούν όμως μόνο γριές και γέροι, που έχουν πάθει Αλτσχάιμερ και δεν ξέρουν τι απαντάνε και το φορτώνονται οι δημοσκόποι.
Συνελήφθη ο Σαμαράς μετά την ομιλία!
Συνελήφθη ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά τη χθεσινή μνημειώδη, αλλά λίγο αλλοπρόσαλλη ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη.
Η ομιλία έγινε στο Μουσείο Μπενάκη, γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα και θα τη βάλουμε στο μουσείο.
Η σύλληψη έγινε από ανθρώπους που φορούσαν λευκές μπλούζες.
Είχε προηγηθεί έκτακτη σύσκεψη κορυφαίων ιατρών που από την αρχή κιόλας της ομιλίας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Διαψεύδεται όμως και είναι εντελώς λάθος οι πληροφορίες του Διαδικτύου ότι οι νοσοκόμοι είχαν πάρει μαζί τους και ζουρλομανδύα.
Από την ομιλία Σαμαρά αυτοκτόνησαν με τη σειρά οι διάσημοι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας: Ντάγκλας Ανταμς, Αρθουρ Κλαρκ, Χ. Τζ. Γουέλς, Ιούλιος Βερν.
Δεν έχει νόημα να σας πω τι ειπώθηκε στην ομιλία, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
Το μόνο που συγκράτησα είναι ότι ο ΦΠΑ θα μειωθεί στο 12%, γιατί τόσο θα είναι το ποσοστό της Ν.Δ. στις εκλογές.
Κάτι επίσης που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι τόνισε πως θα γίνουμε Φινλανδία και θα παράγουμε Nokia. Αυτό όμως κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έπρεπε να το πει, γιατί οι Ελληνες ως γνωστόν προτιμούν τα iPhone.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έγιναν χιλιάδες τηλεφωνήματα από τηλεθεατές σε ηλεκτρονικούς γιατί πίστευαν ότι οι τηλεοράσεις τους είχαν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά, αφού όλες έδειχναν το ίδιο πρόγραμμα.
Η ομιλία συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 100% κι έσπασε έτσι το ρεκόρ του Βορειοκορεάτη προέδρου Κιμ Γιαν Γιονγκ με τηλεθέαση 99,95.
Ο μόνος που δεν παρακολούθησε την ομιλία ήταν ο Κώστας Καραμανλής. Για το γιατί οι πληροφορίες διχάζονται. Ή έπαιζε πλεϊστέισιον ή έβλεπε ντιβιντί επιστημονικής φαντασίας.
Twitter παίδες Ελλήνων
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ #ekloges2014: Το αναπτυξιακό σχέδιο που ανακοίνωσα στο Μουσείο Μπενάκη έχει βάθος 7ετίας. Το ξαναλέω, «7ετίας».
Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ #ekloges2014: Πότε θα τελειώσουν επιτέλους αυτές οι εκλογές; Εχει να με δει ο ήλιος ένα μήνα, για να μη με δουν οι ψηφοφόροι, με θυμηθούν και τρομάξουν.
Ν. ΔΕΝΔΙΑΣ #ekloges2014: Επικηρύσσω τον Γιάννη Στουρνάρα με 4 εκατομμύρια ευρώ, για όποιον βρει πού κρύβεται ο δραπέτης.
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ #ekloges2014: Καλά, είμαι φοβερός. Πώς το σκέφτηκα αυτό με το «Ντιρλαντά» στη διαφήμιση;
Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ #ekloges2014: Το ΠΑΣΟΚ τάιζε δημοσκόπους. Μαζί τα φάγανε οι δημοσκόποι.
Γ. ΜΩΡΑΛΗΣ #ekloges2014: Δεν είναι μόνο Ρέιντζερ ο Μιχαλολιάκος, αλλά και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.
Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ekloges2014: Κινδυνεύει η ζωή μου, αλλά πιο πολύ κινδυνεύω να μην εκλεγώ.
Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ekloges2014: Ευτυχώς περνάει ευχάριστα η ώρα μου εδώ μέσα. Βλέπω συνέχεια τη διαφήμισή μου στο Mega.
ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟΣ #ekloges2014: Γιατί όχι πρωθυπουργός; Και γιατί όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ #ekloges2014: Δεν έκλεψα μόνο το διαφημιστικό «Την πρώτη φορά» από τον Ομπάμα. Στην επόμενη διαφήμιση θα παρουσιαστώ μαύρος.
ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ekloges2014: Η «Πρώτη φορά». Πού να το θυμηθώ; Εχουν περάσει τόσοι αιώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.