Λουτράκι. Κοίτα ποιος μιλάει για ανοιχτό διάλογο. Αυτό και αν είναι θράσος κε Λογοθέτη.

Ο δήμαρχος της μειοψηφίας, Κώστας Λογοθέτης, εξέδωσε δελτίο τύπου, κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη ότι "φοβάται τον ανοιχτό διάλογο για να μην αποκαλυφθεί η ανυπαρξία των επιχειρημάτων του".
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Για πόσο ιθαγενείς μας περνάει τελικά;
Ο δήμαρχος που δεν έχει απαντήσει στην από έτους δημόσια και έγγραφη καταγγελία του συγγενή δικηγόρου του και νομικού συμβούλου του δήμου περί αυθαιρεσίας και εξαπάτησης του δημοτικού συμβουλίου, τολμάει και μιλάει για ανοιχτό διάλογο.
Ο δήμαρχος που παρά τις κατηγορίες για υπερκοστολογήσεις και κακές μηχανολογικές πρακτικές, παρέλαβε επίσημα και το υδροθεραπευτήριο και το κολυμβητήριο, χωρίς να έχει προβεί σε καταγγελία ή χωρίς να έχει καλέσει τα κλιμάκια του Τεχνικού Επιμελητηρίου, δηλώνοντας δια στόματος του προέδρου του ΔΣ στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου ότι τελικά
δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, τολμάει και εκτοξεύει κατηγορίες για αποφυγή δημοσίου ή ανοιχτού διαλόγου.
Ο δήμαρχος που επί 3.5 έτη έκανε πολιτική μηδενικού έργου, κατηγορώντας τον Γιώργο Γκιώνη, χωρίς να έχει παρουσιάσει κανένα στοιχείο ή επίσημα στοιχεία, τολμάει και κατηγορεί άλλους για "αποκάλυψη ανυπαρξίας επιχειρημάτων".
Ο δήμαρχος που φυγομάχησε και απέφυγε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του Γιώργου Γκιώνη και πλείστων όσων δημοτικών συμβούλων που κατέθεταν ερωτήσεις και καταγγελίες για ψέματα, για διαπλοκή, για αναθέσεις, για ανυπαρξία, για τα πάντα, επί 3.5 συναπτά έτη, τολμάει και δημοσιεύει δελτία τύπου ψεύτικου λαικισμού και φτωχής παλαιοπροπαγάνδας.

Αυτό και εάν είναι θράσος κύριε Λογοθέτη. Όντως τελικά "εκεί που περισσεύει το θράσος, δεν υπάρχει και ντροπή". 
Και το ακόμη χειρότερο; Ο συνδυασμός του Γιώργου Γκιώνη έχει βγάλει δελτίο τύπου ότι δέχεται να συμμετάσχει στο debate (!!!!). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.