Λουτράκι: Η διαφορά των αυριανών εκλογών είναι....:

Την περασμένη Κυριακή "τελείωσαν τα ψέματα" κυριολεκτικά.
Αύριο τελειώνει και η διαδικασία για το ποιος θα διοικεί το δήμο Λουτρακίου για την επόμενη 5ετία.
Η διαφορά των αυριανών εκλογών που κρίνει το αποτέλεσμα είναι....: 

-- Ο πρώην δήμαρχος Π. Παύλου δείχνει να μην έχει καταλάβει τους λόγους που τον οδήγησαν στην ήττα του 2006. Η τελευταία του προεκλογική ομιλία έδειξε ότι παραμένει υποστηρικτής του "εισαγγελικής" τακτικής και των ερωτημάτων, με σκοπό να κατεβάσει τον αντίπαλο.
-- Ο πρώην δήμαρχος Γ. Γκιώνης δείχνει να έχει μάθει από το πάθημα του, δείχνει να έχει μάθει από τα λάθη του και να έχει καταλάβει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αντιπολίτευση το 2010. Η τελευταία του προεκλογική ομιλία είχε βάσει στο να ανεβάσει τον εαυτό του, και όχι να κατεβάσει τον αντίπαλο. Είχε την αυτοπεποίθηση να ζητήσει τη ψήφο για τον εαυτό του, και όχι ως η μόνη επιλογή επειδή ο άλλος δεν κάνει ή είναι λάθος επιλογή.

Καλό βόλι αύριο...και μην ξεχνάτε. Ένας δήμος πρέπει να έχει συνέχεια. Ένας δήμαρχος πρέπει να έχει συνέχεια, για να στηρίξει ή να συνεχίσει το έργο του, ή να το υποστηρίξει ως αντιπολίτευση.
Σε 5 χρόνια θα κληθούμε να δούμε τη συνέχεια ή όχι του δημάρχου.
Σε 5 χρόνια ο ένας εκ των δύο θα είναι 61 ετών....

6 σχόλια:

  1. s-spinos

    Ανεπίκαιρε κατανοητή η προτίμηση σου στο πρόσωπο του κ. Γκιώνη, και είναι πολύ σωστή η κριτική σου για τον κ. Παύλου.
    Εκείνο που εγώ θα έλεγα ( μάλλον θα παρακαλούσα) για τον κ. Γκιώνη, είναι το εξής:
    μάλλον κάπου είναι καβάλα στο καλαμάκι της αλαζονίας, και για το καλό του και κατ` επέκταση και για το καλό του τόπου, καλά θα κάνει να το ξεκαβαλικεύσει.
    Ας προσγειωθεί στα πραγματικά προβλήματα (και όχι μόνο στα του καζίνο) του τόπου σε συνεργασία με την κοινωνία αν πραγματικά θέλει αυτός ο Δήμος να ορθοποδίσει.
    Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί από τη 1η Σεπτέμβρη του 2014 θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος. ...για να μην πω από τις 26 Μάη του 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κριτήριο για την ψήφο σας στις αυριανές εκλογές είναι η ηλικία των υποψήφιων δημάρχων τότε μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι αυτές οι εποχές έχουν περάσει προ πολλού....Το κριτήριο επιλογής δεν έχει μόνο μια όψη, όπως τελευταία επιχειρείται συστηματικά μέσα από τα άρθρα σας να κατευθύνετε τους πολίτες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι μετράει η συνολική εικόνα....ούτε μόνο το χθες...αλλά ούτε και μόνο το αύριο....Αν δούμε μόνο τη μια όψη του νομίσματος θα κρίνουμε λανθασμένα....Με την προσπάθεια αυτή...απλά δίνεται την ευκαιρία στον έναν να μην δώσει εξηγήσεις για το χθες και στον άλλον να μην δώσει εξηγήσεις για το αύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλα αυτά εσύ αυτό κατάλαβες; Ή ως καλός υπερασπιστής βρήκες θέμα να θιχτείς; Ή είναι κάτι ψέματα;

      Διαγραφή
  3. s-spinos

    Η αλήθεια είναι ότι δεν κτάλαβα σε τι ακριβώς αναφέρεται ο κ. στις 3:11 μ.μ. στην ανάρτηση ή στο σχόλιο? και αυτό επειδή χρησιμοποιεί πληθυντικό "Αν κριτήριο για την ψήφο σας".
    Και επειδή κρητήριο για την ψήφο (τουλάχιστον την δική μου) δεν είναι αυτό ή αυτά που επικαλείται ο φίλος, ας μου επιτρέψει να πω, ή και να ρωτήσω.
    Αναλογίστηκε ποτέ την περίπτωση, Περιφερειάρχη Τατούλη και Δήμαρχο στην πόλη μας τον Παύλου?
    Καταλαβαίνει τι πρόκειται να συντελεστεί μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια με αυτό το δίδυμο εις βάρος της Δημοτικής και όχι μόνο περιουσίας?
    Ή μήπως νομίζουν μερικοί ότι εκείνα που εξαγγέλει η κεντρική κυβέρνηση περί ιδιωτηκοποίησης αιγιαλών και δημόσιας περιουσίας τα λέει για πλάκα???
    Ας μου επιτραπεί να πω ότι ο στόχος τους είναι, το νερό στους ιδιώτες, και όχι μόνο αυτό που πίνουμε, αλλά και το ιαματικό και το αρδευτικό και εκείνο που ακόμα ελεύθερα κολυμπάμε.
    Αν κάποιος δεν πιστεύει, ας ρίξει μια ματιά στις παραλίες του Σαρωνικού από το φάληρο μέχρι το Σούνιο, και αν βρει πουθενά ελεύθερη πρόσβαση σε παραλία, εκτός από τα βράχια, να μου την κάψει στο σβέρκο.

    Λοιπόν, κατά που να κατευθυνθούμε οι πολίτες?
    Και τελικά πια είναι η συνολική εικόνα?
    Αν δεν κάνω λάθος ο κάθε ένας μεταφέρει τη δική του εικόνα η οποία είναι συνυφασμένη με τα προσωπικά του συμφέροντα και τα συμφέροντα εκείνων που τον στηρίζουν και εκπροσωπεί, άρα?
    Όπως και να έχει ο κάθε υποψήφιος την δική του υποκειμενική εικόνα μεταδίδει. Χρέος ημών των ψηφοφορών να αποκοδικοποιήσουμε και να αναλύσουμε τα λεγόμενα τους συνδεοντάς τα με το όλον, μήπως και καταλήξουμε σε καμιά σωστή απόφαση για την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. S-spinos ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΥ=ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.