Δεν υπάρχει σωτηρία για τους Έλληνες τελικά. Ποιοι προηγούνται για να εκλεγούν ευρωβουλευτές;

Τελικά φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πολιτική σκέψη της πλειονότητας των Ελλήνων είναι από μηδενική έως ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από τους εκδότες, τους τοκογλύφους και τους εντολοδόχους της Τρόικα. 
Ποιες δημοσκοπήσεις και πράσσειν άλογα. Δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις και αναλύσεις, για να καταλάβεις γιατί έχουμε καταπιεί αμάσητα και αδιαμαρτύρητα τα μνημόνια, τα χαράτσια, την μονομιάς κατάργηση των επί δεκαετίες κεκτημένων μετά από αγώνες, και όλα όσα έχουν σκαρφιστεί αυτοί οι απίθανοι λογιστάκοι της συμφοράς, βλέποντας τους άβουλους και κατευθυνόμενους ωχαδελφιστές Έλληνες να περιμένουν να "ενημερωθούν" από το Mega και το ΣΚΑΙ ή αγοράζοντας τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, το ΕΘΝΟΣ και το Πρώτο Θέμα των ΨυχαροΜπομπολαίων. 
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και τις αναφορές για το "Ποια πρόσωπα εκλέγονται πρώτα από κάθε κόμμα ως Ευρωβουλευτές", ποιοι πιστεύεται ότι προηγούνται από τη ΝΔ και την ΠΑΣΟΚ-Ελιά; Μα ποιοι άλλοι από αυτούς που ανέλαβαν "εντεταλμένη" υπηρεσία, καθείς από την θέση του, για το καταστροφικό έργο των εντολοδόχων της Τρόϊκα και του ΔΝΤ, όπως η Μαρία Σπυράκη (!!!) του πολυαγαπημένου Mega, ο Γιώργος Κύρτσος (ναι του ΛΑΟΣ και της "αντίστασης" που τώρα είναι στη ΝΔ) και ο σφαγιαστής της ΕΡΤ και εμπνευστής της απίθανης ΝΕΡΙΤ Π. Καψής. 
Ωραίοι ως Έλληνες, που ψηφίζουν αυτούς που αξίζουν. 
Ε καλά να πάθουμε λοιπόν, αφού παθαίνουμε αυτά που αξίζουμε. (κατά τα λοιπά, ακούω τις φωνές ορισμένων δημοσιογράφων "αντίστασης" να προειδοποιούν για το κύμα αγανάκτησης των 1.500.000 ανέργων, των ελεύθερων επαγγελματιών, των εμπόρων, των ξεσκισμένων συνταξιούχων....και όπως λέει και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, "και με πιάνουν τα κλάματα....")

Ας δούμε λοιπόν τα προγνωστικά για το ποιοι υποψήφιοι προηγούνται ως σήμερα σε κάθε κόμμα.
Πρώτα από τη ΝΔ: προηγείται η κυρία Μαρία Σπυράκη (ίσως επειδή η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε πρώτη και άρχισε από νωρίς την προεκλογική μάχη) και ακολουθούν ο κ. Γ. Κύρτσος, η κυρία Νίκη Τζαβέλλα, ο κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης και η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ποιοι προηγούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ; Πρώτος (και με διαφορά) είναι ο κ. Μανώλης Γλέζος και ακολουθούν η κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο κ. Στ. Κούλογλου και ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κατρούγκαλος.
Στην Ελιά οι επιτελείς της λένε ότι πάνε στις εκλογές για να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγούνται ως αυτή τη στιγμή ο κ. Κ. Πιερρακάκης, ο  Π. Καψής, η κυρία Συλβάνα Ράπτη, ο κ. Ν. Ανδρουλάκης και παλεύει για μια εκλόγιμη θέση η κυρία Εύα Καϊλή.

Υπάρχουν βεβαίως προγνωστικά και για Το Ποτάμι του κ. Στ. Θεοδωράκη, στο επιτελείο του οποίου υπολογίζουν να εκλέξουν τρεις ευρωβουλευτές. Προηγούνται ο καθηγητής κ. Γ. Γραμματικάκης, ο υιός του Λεωνίδα Κύρκου κ. Μίλτος Κύρκος και ο κ. Στ. Τσακυράκης.
Στο ΚΚΕ προσδοκούν να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγείται ο κ.  Χαρ. Αγγουράκης και ακολουθεί η κυρία Ερη Ρίτσου, κόρη του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου.

Θέλετε κι άλλα προγνωστικά; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι προσδοκούν να εκλέξουν ευρωβουλευτή και οι Γέφυρες του κ. Θ. Σκυλακάκη. Αν συμβεί αυτό, τότε προηγείται η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι, αν εκλέξει ευρωβουλευτή, την έδρα πιθανότατα παίρνει η κυρία Μαριλένα Κοππά, με δεύτερο τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και τρίτο τον κ. Δ. Χατζησωκράτη», 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.