Γιώργο Γκιώνη συγχαρητήρια και καλό κουράγιο

Πρέπει να ήταν από τις πιο σίγουρες προβλέψεις νίκης.
Τι και εάν είχαμε δημοσιεύματα περί του αντιθέτου. Τι και εάν είδαμε μονταρισμένα βίντεο. Τι και εάν βγήκαν έκτακτες εκδόσεις λάσπης.
Το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο.
Όπως και η κρίση των δημοτών που βαρέθηκε την ασχετοσύνη και την ανεπάρκεια, μπούχτισε στα ψέματα, και δεν αντέχει πια τους "επαγγελματίες" της πολιτικής, άτομα δηλαδή που ασχολούνται 20-30 χρόνια με αυτή, ενώ ο τόπος βαλτώνει.
Γιώργο Γκιώνη συγχαρητήρια, γιατί η επιστροφή ήταν δύσκολη και προβλέπεται ακόμη δυσκολότερη.
Σϊγουρα έχεις να αντιμετωπίσεις τεράστια προβλήματα, απόρροια της οικονομικής κρίσης, της κακής διοίκησης των τελευταίων 3.5 ετών, και της απουσίας στρατηγικής από το τόπο.
Έχεις 3 μήνες πριν την πραγματική ανάληψη της διοίκησης του τόπου, και ο χρόνος αυτός είναι
κατάλληλος για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας, και της επόμενης πενταετίας.
Έχεις 3 μήνες για μια λεπτομερή και αναλυτική καταγραφή των προκλήσεων, και την κατάρτιση ενός προσεγμένου πλάνου δράσεων και ενεργειών για τους πρώτους 6 μήνες, που θα μπορέσουν να δώσουν την ώθηση για την υπόλοιπη θητεία.
Η εκμετάλλευση -ίσως και συνεκμετάλλευση- του υδροθεραπευτηρίου και του συνεδριακού, η έλευση του προαστιακού, η τεχνοκρατική διαπραγμάτευση για τη βέλτιση λύση στο Καζίνο και στη κοινοπραξία, ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, η εξ αρχής στρατηγική για την εκμετάλλευση όλων των περιφερειακών και κοινοτικών κονδυλίων, η στρατηγική για την ανάπτυξη και το τουρισμό, και η δυνατότητα ανάδειξης των τοπόσημων του δήμου, είναι οι βασικές προτεραιότητες, και απαιτούν σχεδιασμό βήμα βήμα, και πλάνο συγκεκριμένων δράσεων.
Καλή επιτυχία Γιώργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.