Νίκος Παππάς. Στόχος του μνημονίου δεν ήταν η σωτηρία αλλά η εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας!

Ευθύς και χωρίς περιστροφές ο Νίκος Παπάς πριν από λίγο στο Star, χωρίς θεωρητικολογίες μάλλον προκάλεσε εγκεφαλικά στους πουρκουάδες του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμμία συνδιαλλαγή με όσους υπηρετούν τις πολιτικές του μνημονίου γιατί απλούστατα είναι ολέθριες για τον λαό και την πατρίδα.
“Δεν υπάρχει καμμία δημοσιονομική εξυγίανση,
καμμία σωτηρία σε αυτή την πολιτική, το δείχνουν άλλωστε οι δείκτες. Η αλήθεια είναι ότι το μνημόνιο αποτελεί την βουλιμία της Γερμανίας να γονατίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Από τον εργάτη εως την μεσαία τάξη, από την πρώτη κατοικία ως την δημόσια περιουσία, θέλουν την πλήρη απαξίωση για να έλθουν ως άρπαγες και επικυρίαρχοι. Απέναντι σε αυτούς που εξυφαίνουν ή εξυπηρετούν τέτοιους σχεδιασμούς, δεν υπάρχει καμμία συναλλαγή, καμμία συναίνεση”.
Προφανώς γι’ αυτό τα κυρίαρχα ΜΜ”Ε” προέβαλλαν περίεργους πουρκουάδες όλο το προηγούμενο διάστημα και όχι ανθρώπους σαν τον Νίκο Παπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.