Ετσι γίνεται τοπική ανάπτυξη κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι !

Χαλάνε τη πιάτσα οι τύποι σαν τον Γιώργο Δημόπουλο, στους άλλους τύπους του ΤΙΠΟΤΑ ή του σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ. 
Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Κορυδαλλού Γιώργου Δημόπουλου αποδεικνύει πως αν θέλουν οι Τοπικές Κοινωνίες μπορουν να πάρουν την Τύχη τους, στα χέρια τους !
Αυτονόητες λύσεις που Κυβέρνηση και Υπουργοί κάνουν πως δεν βλέπουν ή βλέπουν αλλά προωθούν τα πολυεθνικά Mall σε βάρος των Τοπικών Αγορών !
Οπως στοχευμένη και προσωρινή απαλλαγή από τα δημοτικά Τέλη ωστε να αναπνεύσει η Αγορα, νέες τεχνολογίες, προσφορές ωστε να ξαναζωντανέψουν οι Πόλεις μας !
Διαβάστε !

  • Δημιουργία γραφείου Επιχειρηματικής Υποστήριξης.
  • Η στελέχωση του θα γίνει με εξειδικευμένο προσωπικό σε θέματα εμπορικά, φορολογικά , ασφαλιστικά και σε όσα αφορούν στους επαγγελματίες του Δήμου με στόχο την δωρεάν πληροφόρηση και στήριξή τους, καθώς και στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων.
  • Συνεργασία με συμβούλους εξειδικευμένους σε θέματα ανάπτυξης εμπορικών αγορών.
  • Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για ενίσχυση της αγοράς. Υπάρχουν ήδη διαθέσιμα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα.
  • Καθορισμός συγκεκριμένων ημερών και δημιουργία λίστας καταστημάτων τα οποία αυτές τις ημέρες θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ή τα προϊόντα τους σε τιμές σταθερά χαμηλές .
  • Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αγορών που θα είναι σε ελεύθερη χρήση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας για την πραγματοποίηση αγορών.
  • Σε όλες τις λαϊκές αγορές οι επαγγελματίες μέχρι 35 ετών, απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη για τέσσερα χρόνια.
  • Όπου δημιουργούνται επιχειρήσεις, από επιχειρηματίες έως 35 ετών, δεν θα καταβάλλουν δημοτικά τέλη για τρία χρόνια σε εμπορικές ζώνες που θα προκαθοριστούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
ολόκληρο το πρόγραμμα του συνδιασμού “Δήμος για όλους” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.