ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποιους τραπεζίτες κάναμε πλούσιους; τους φούφουτους;

Από τον Πόρτα – Πόρτα*
Τι ειναι το ring fencing;
Όποιος γνωριζει τι ειναι το ring fencing καταλαβαινει τι καταφερε η Τροικα με τα υποκαταστηματα Κυπριακων Τραπ και το χαρισμα σε Ελληνικες!
(Ν)Τροπολογία – πρόκληση με την οποία απαλλάσσεται αναδρομικά η Τράπεζα Πειραιώς από Πειραιώς από φόρους και τέλη εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψαν από την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, πέρασε αιφνιδιαστικά το απόγευμα στην Βουλή.
Η τροπολογία – δώρο της κυβέρνησης στην
Τράπεζα Πειραιώς προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι προκάλεσαν ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα.
Αλλά η κυβερνητική πλειοψηφία (δυστυχώς) αποφάσισε να χαρίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους ιδιοκτητες-μεγαλομετόχους της Τραπέζης
Πειραιώς, υπερψηφίζοντας την σκανδαλώδη αναδρομική απαλλαγή της φορολόγησης της.
Με ψηφοφορία επί των άρθρων και ονομαστικές ψηφοφορίες τις οποίες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερα άρθρα και μία τροπολογία, ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών.
Οι διατάξεις που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, υπερψηφίστηκαν με ψήφους 144 υπέρ και 99 κατά και αφορούν:
- Την αναδρομική απαλλαγή της Τράπεζας Πειραιώς από φόρους και τέλη που προέκυψαν από την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
Η διάταξη στηλιτεύτηκε ιδιαίτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ κατά της συγκεκριμένης ρύθμισης όπως έχει, τάχθηκε σε παρέμβασή του και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος πρότεινε να παραμείνει η οφειλή της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά να αποπληρωθεί αργότερα – χωρίς η πρότασή του να γίνει δεκτή (άρθρο 168).

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ALVAREZ MARSAL…ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΑΣΕ 3-3,5ΔΙΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ…ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

*”Δημήτρης Κ. Καμμένος ( Πόρτα Πόρτα )
Επιχειρηματίας, Οικονομικός Αναλυτης
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.