Ψηφίζεις Μνημόνιο βγαίνει Περιφερειάρχης ο Φούχτελ.

Θυμάμαι ακόμη τον τσίριδα Υπουργό, όταν χάρισαν την Αγροτική στην Τράπεζα Πειραιώς να μας κουνάει το δάκτυλο ότι “έσωσε” τις θέσεις εργασίας πουλώντας 95 εκ. ευρώ το κερδοφόρο τμήμα μόνο αφήνοντας το ζημιογόνο και τις επισφάλειες στο Δημόσιο.
Και μάλιστα έδωσαν “αγώνα” για να πάρουν και αυτά τα 95 εκ. , όσο δηλαδή αποτιμούνται μόνο οι κόλλες Α4 και τα στυλό της Τράπεζας, γιατί “δεν έβρισκαν αγοραστή”.
Όσοι λέγαμε ότι χάρισαν την Ελληνική Γη με το ξεπούλημα αυτό δεχθήκαμε τη χλεύη ως κινδυνολόγοι.
Η Πολιτική Άνοιξη δεν βρήκε καλύτερη προσφορά από 95εκ για τις υποθήκες ακινήτων, τους χιλιάδες δανειολήπτες αγρότες, τη γη τους, μικρομεσαίες συνεταιριστικές, κτηνοτροφικές, πτηνοτροφικές, αλιευτικές, ιχθυοκαλλιέργειας.
Κοίτα να δεις όμως που τώρα ξαφνικά “βρέθηκαν” μνηστήρες. 

- Ιούνιος 2013 : George Soros, John Paulson και Daniel Loeb έχωσαν στην Τράπεζα Πειραιώς 1,5 δισ. ευρώ πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου μεταξύ των ελληνικών τραπεζών και φυσικά απέκτησαν πρόσβαση στο πελατολόγιο της. Δηλαδή ξέρουν ποιος Αγρότης χρωστάει, πόσα και για ποιο φιλέτο. 
- Δεκεμβρίος 2013 : Στα χέρια του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς μέσω ΕΤΒΑ οδηγείται πλέον και με τη βούλα το νερό που θα πίνουν οι πατρινοί αλλά και οι κάτοικοι δύο ακόμα καλλικρατικών Δήμων της Αχαΐας 
- Απρίλιος 2014 : Πώλησε το 10% της ΕΥΔΑΠ στον J. Paulson έναντι 86 εκατ. ευρώ !
Βλέπουμε ότι οι Δαυλοί Αναμμένοι Μπαλτακοι της Πατρίδας δεν είναι και “τοσο” πατριώτες όταν τα funds μιλάνε
Έτσι γίνονται οι Μπίζνες στην Ελλάδα και η Πατρίδα για την Συγκυβέρνηση έχει απλά αντίτιμο της σε δολάρια. 
Οι εκλογές που έρχονται για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, δεν τους είναι τόσο αδιάφορες όσο θέλουν να δείχνουν τα Μέσα Μαζική Αποχαύνωσης.
Εφοπλιστής θέλει τον Δήμο Πειραιά για το λιμάνι, όχι γιατι ξαφνικά τον έπιασε το φιλότιμο για τους Δημότες. 
Στην Περιφέρεια της Αττικής βρίσκονται τα Μεγάλα Φιλέτα του επόμενου πλιάτσικου. Από την Κερατέα, στις ακτές των Νοτίων Προαστίων κι από το Λιμάνι και την ζώνη του Περάματος στο Τύμβο των Σαλαμινομάχων. 
Ο Καλλικράτης είναι το Μνημόνιο και Περιφερειάρχης ο Φούχτελ. 
Μένει να βάλουν το Φερέφωνο στην Καρέκλα για να κυβερνήσουν τις γειτονιές μας.
Η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μια.
Άμεση Δημοκρατία σε κάθε Πλατεία, αντίσταση κι αντίδραση σε κάθε ντιρεκτίβα του Φούχτελ.
Οι Πολίτες πρέπει να είναι συμμέτοχοι στο δικό τους Αύριο κι όχι σκλάβοι στον Τόπο τους.


anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.