Έλα που δεν καταλαβαίνεις τι παίζεται με τη Χρυσή Αυγή...

Όλοι πέφτουν από τα σύνεφα με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Στις τηλεοράσεις ψάχνουν να λύσουν το μυστήριο. Στα καφενεία αναλύσεις επί αναλύσεων.
Ε ρε τι μπάζα είμαστε. Ε ρε πόσο κορόϊδα έχουν βρει και τάχα μου παίζουν τις κουμπάρες. Ε ρε πόσο μας έχουν μπουγαδιάσει το μυαλό οι ΤρεμοΚαψηΜπαμπηδοΠρετεντέρηδες.
Ακόμη δεν καταλαβαίνεις τι παίζεται με τη Χρυσή Αυγή;
Να σου συνδέσω 1-2 πραγματάκια μήπως και ξεκολλήσει η τσίπλα; 
Οι Αστυνομικοί και οι Στρατιωτικοί ψήφισαν σχεδόν σε ποσοστό 50% Χρυσή Αυγή.
Για ποιούς είπαμε κοβόταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με τον Στουρνάρα για να δώσουν προεκλογικά
επίδομα / μέρισμα ως μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος; Κάνε μόνο σου τον συνειρμό. Μη τα θες όλα μασημένα.
Ο Σαμαράς έβγαλε τη Χρυσή Αυγή παράνομη, και έκλεισε τους βουλευτές στη φυλακή. Όμως δεν αντικαταστάθηκαν στη βουλή, και έτσι βολεύτηκαν κάποιες δύσκολες ψηφοφορίες με μειωμένη πλειοψηφία.
Ο Σαμαράς και ο Δένδιας πήραν το σφυράκι και μας τα έκαναν τετράγωνα, βάζοντας μέχρι και τη δικαιοσύνη να τους βγάλει παράνομους χωρίς δικαίωμα εκλογικού επιδόματος ως κόμμα, αποκλείοντας τους όχι μόνο από τη χρηματοδότηση, αλλά και από τις εκλογές.
Πρόσκαιρα πήραν και πόντους για τον τεράστιο αγώνα των καλών αυτών κυρίων της κυβέρνηση. Μετά όμως όταν είδαν ότι οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής, που άλλωστε δεν είναι χρυσαυγίτες αλλά θέλουν να περάσουν κόντρα μήνυμα, θα ψήφισαν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ, αίφνης οι φυλακισμένοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές !!! Πήραν έτσι το 11% κόβοντας ένα 7-8% από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Και παρότι τους αποδέχθηκαν ως επίσημο κόμμα με ψηφοδέλτιο, δεν τους έδωσαν προεκλογική χρηματοδότηση, όμως έδωσαν στην Ελιά που δεν υπήρχε, όπως και στο Ποτάμι που ήταν κόμμα τηλεόρασης.
Εξακολουθείς να μη καταλαβαίνεις; Ε είσαι αδιόρθωτος εκτός από φαινομενικά ηλίθιος.

4 σχόλια:

  1. s-spinos

    "Ο ναζισμός είναι το μπάσταρδο τέκνο του μεγάλου τέρατος. Πατέρας του είναι ο καπιταλισμός και μητέρα του η βλακεία. Ως νόθο κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη συμπάθεια του πατέρα του. Εκείνος του πετάει ξεροκόμματα και τον στέλνει να κάνει τις βρωμοδουλειές, αλλά ποτέ δεν τον αναγνωρίζει ως παιδί του. - Εξαιτίας της πατρικής απόρριψης ο ναζισμός εμφανίζει παραληρητικές ιδέες μεγαλείου και εκδηλώνει καταστροφικές τάσεις -που γίνονται συχνά αυτοκαταστροφικές. - Όταν παύει να είναι χρήσιμος, ο πατέρας του ο ίδιος τον κλείνει σε άσυλο και τον συντηρεί σε καταστολή μέχρι που να τον χρειαστεί ξανά. Τότε του δίνει ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο, του θυμίζει ότι είναι γιός του και τον ξαμολάει ενέντια στους εχθρούς του."

    από τον: "Γελωτοποιός"

    Και δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παύλος έχει πολύ καλή και αιχμηρή γραφή. Είναι εξαιρετικός, και απόλυτα μέσα στο προκείμενο.
      Μ' αρέσει που αρκετός κόσμος έχει μάθει και τον διαβάζει στο Λουτράκι.

      Διαγραφή
  2. Οι μονοι ΝΑΖΙ που υπαρχουν σημερα στην Ελλαδα ειναι τα 2.000.000 των ισλαμοναζι λαθροεισβολεων και οι ισλαμοναζιδες αριστεροι συνεργατες τους.

    Στην Κατοχη συνεργαζονταν με τους εισβολεις οι δωσιλογοι....ΑΡΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ειναι οι αριστεροι που ειναι υποστηρικτες και συνεργατες των 2.000.000 μωαμεθανων εισβολεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο! ρε συ Γιάννη, για να σκεφθεί κάποιος αυτό που γράφεις πρέπει να έχει ξεπαράσει το στάδιο του κρετινισμού και να έχει φτιάξει ενα δικό του! «Αν αυτή η αντίληψη δεν αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του κρετινισμού, τότε τι συνιστά κρετινισμό;»
    Θαυμάστε ρητορεία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.