Τι ΔΕΝ έκανε ο Λογοθέτης στους Αγ. Θεοδώρους;

Aγαπητοί φίλοι,  Δημήτρη Δέδε και Σωτήρη Λημνιώτη,
Συμμετέχοντας στη χαρά σας για τα έργα της παράταξής σας σχετικά με την υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων προτείνω να συμπληρώσετε την ανακοίνωση που εκδώσατε την 26 Απριλίου 2014 με τις ακόλουθες τρείς  παραγράφους ώστε αυτή να είναι περισσότερο πληρέστερη και αντικειμενική......
9. Με αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέροντος, φροντίσαμε τη θερινή περίοδο του 2013 να σας υδροδοτήσουμε σταθερά με ακατάλληλο για ανθρώπινη χρήση νερό υψηλής αγωγιμότητας το οποίο εκτός των άλλων ήταν εμπλουτισμένο με μικροβιακό Φορτίο Εντερόκοκου.
10 .Πετύχαμε επιπρόσθετα με το ασυντήρητο δίκτυο πολυήμερες διακοπές  υδροδότησης  εξαναγκάζοντας έμμεσα χιλιάδες παραθεριστές και μόνιμους κατοίκους των οικισμών να εγκαταλείψουν τους Αγίους Θεοδώρους ώστε να εξαναγκασθεί ο Εμπορικός Σύλλογος να διαμαρτυρηθεί για την οικονομική ζημία που υπέστη εξαιτίας των ενεργειών μας .
11. Καθυστερήσαμε συνειδητά από το 2010 να επεκτείνουμε την αρμοδιότητα διαχείρισης όλων των θεμάτων Ύδρευσης , Αποχέτευσης των Αγίων Θεοδώρων στον αρμόδιο Φορέα του Δήμου που είναι η ΔΕΥΑΛ,Π, ώστε να αντιμετωπίζονται από ειδικούς με υπευθυνότητα και όχι από αναρμόδιους και αδαείς .
Κλείνοντας με τα παραπάνω ότι αφορά την ανακοίνωσή σας ,είναι χρήσιμο να υπογραμμίσω  ότι εάν δεν παρενέβαινε με συνετές , επιστημονικά τεκμηριωμένες ενέργειες  η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων  Θεοδώρων  τόσο προς την Εισαγγελία Κορίνθου  όσο και προς τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής  Μέριμνας  Κορινθίας , θα συνεχίζατε να μας υδροδοτείτε με ακατάλληλο νερό προβάλλοντας τις συνηθισμένες  δικαιολογίες .
Επειδή επίκειται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων Δημοτικών Αρχόντων πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν  ότι η πολιτική εξαπάτηση  ψηφοφόρων  αποτελεί πρακτική  του παρελθόντος επιδεικνύοντας  του λοιπού σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεμνότητα.

Φιλικά
Αναστάσιος  Τσίτσης 
Γ. Γραμματέας  Ομοσπονδίας

e-istos.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.