Για τον έχοντα κοντή μνήμη κο Βενιζέλο: Τρεις εικόνες κι ένα βίντεο...

Yoohoo κε Βενιζέλεεε.
Ναι εσείς που ξαφνικά "λυσσάξατε" να λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρεκτρέπει το Σύνταγμα απαιτώντας εκλογές ή υποδεικνύοντας έργο στη κυβέρνηση. Δείτε την αφεντιά σας τι δηλώνατε το 2009 σε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες συνθήκες, για να καταλάβει ο κόσμος ότι είστε ένα δημιούργημα των νταβατζήδων. 
Ιδού Τα πρωτοσέλιδα της επομένης των Ευρωεκλογών του 2009 στις οποίες το Πα.Σο.Κ. είχε αναδειχθεί νικητής με τέσσερις μονάδες (4%) διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Στοπ καρέ από την μετάδοση των δηλώσεων Σαμαρά το βράδυ των φετινών Ευρωεκλογών από τη ΝΕΡΙΤ, η οποία είχε προεξαγγελθεί ως το BBC της Ελλάδας. Δείτε πως παρουσιάζεται η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ το 2009.
Ακούστε στο βίντεο τις δηλώσεις του βουλιμικού αρχομανή Βενιζέλου από τις Ευρωεκλογές του 2009 στις οποίες το Πα.Σο.Κ. είχε αναδειχθεί νικητής με τέσσερις μονάδες (4%) διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.