Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε για τον Ποσειδώνα. Μη λείψει κανείς από τον μεγάλο αγώνα.

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Τελευταία αγωνιστική. Αντίπαλος μας ο ιστορικός σύλλογος του ΠΑΟΚ.
Με νίκη επι του ΠΑΟΚ χτίζουμε ΙΣΤΟΡΙΑ στα δρώμενα του Λουτρακίου, αφού για πρώτη φορά μια ομάδα του Λουτρακίου θα παίξει στην Ευρώπη. 
Με όποιο άλλο αποτέλεσμα διατηρούμε τον σεβασμό, εκτίμηση, αναγνώριση και αποδοχή που κερδίσαμε για πρώτη φορά από όλους τους αντιπάλους την φετινή χρονιά.
Εμείς το παιχνίδι μας και ο αντίπαλος το δικό του.Ελάτε να δημιουργήσουμε για μια ακόμη φορά την ίδια ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε στο
γήπεδο μας,  με την ΑΕΚ.
Κυρίαρχο στοιχείο ο σεβασμός μεταξύ των φιλάθλων και το πάθος για τη νίκη χωρίς ακρότητες, αλλά με παλμό. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον απλό κανόνα... να μείνει σπίτι του.
Εμείς θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο με τις οικογένειες μας, με τα μικρά παιδιά να παίζουν και να χαμογελούν και να μπορούμε όλοι να περνάμε υπέροχα.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει το γήπεδο αχούρι με την συμπεριφορά του και με τις πράξεις του.
Όπως όλοι μας έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στον αγώνα μας με την ΑΕΚ το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον ΠΑΟΚ.
Στηρίζουμε την ομάδα μας, όπως έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε εμείς, πρέπει όμως, να δώσουμε το ίδιο δικαίωμα και στους αντιπάλους να το κάνουν στο γήπεδο μας.
Όποιος μπορεί να καταλάβει και να αντιληφθεί το αυτονόητο, είναι ευπρόσδεκτος.
Οι αξίες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ δεν είναι διαπραγματεύσιμες.
Σας περιμένουμε όλες και όλους στο γήπεδο για να διασκεδάσουμε.
Για μια ακόμη φορά ο αγώνας μας θα είναι τηλεοπτικός!!!!
Το τμήμα Χάντμπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.