Εκλογές: Τι είναι ένα κράτος χωρίς τη περιουσία του, τηλεπικοινωνίες, ρεύμα, νερό και άμυνα;

Αυτή τη στιγμή η χώρα βρίσκεται στη διαδικασία αργού θανάτου, τεμαχίζεται και τα κομμάτια της πωλούνται ένα -ένα, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα είναι ηχηρό θα συμβάλει στη συνέχιση αυτής της κατάστασης μέχρι να μην έχουμε καμιά περιουσία σαν Έλληνες.
Άλλωστε τι είναι ένα κράτος χωρίς τηλεπικοινωνίες, ρεύμα, νερό, άμυνα; 
 Δεν είναι κράτος για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και συνεπώς τους πολίτες του, αφού θα είναι αδύναμο και θα γίνεται έρμαιο του καθενός. 
Τι είναι ένα κράτος χωρίς τους πολίτες του και την περιουσία του; 

Eίναι ενα τίποτα, ενα αδειο κέλυφος. 
Τι είναι οι πόλιτες μέσα σε ένα αδύναμό κράτος; 
Eίναι αδύναμοι πολίτες
Το κράτος φτιάχτηκε απο τους πολλούς για τα συμφέροντα των πολλών, δούλεψαν οι πολλοί για τα συμφέροντα των πολλών και όχι για να πουληθούν όλα σε δυο - τρείς "επενδυτές".
Οι πολίτες πρωτίστως οφείλουν να δείξουν αν αποδοκιμάζουν η όχι την πολιτική της ε.ε. για την Ελλάδα που σημαίνει οτι αν την αποδοκιμάζουν θα πρέπει να καταβαραθρώσουν η και να διαλύσουν την ΝΔ και την Ελιά η όποιον άλλο δεν έχει ξεκάθαρη θεση για την πολιτική της Ευρώπης στη χώρα μας, υπάρχουν πάρα πολλά κόμματα και κινήματα να υποστηρίξουν.
Άρα το ζήτημα, φαινομενικά, είναι κατεξοχήν οικονομικό. Πρέπει να πληρώσω για να πάω να ψηφίσω. Όποιος όμως σκεφτεί, δεν πείραζει δεν θα πάω, θα ψηφίσουν οι άλλοι για μένα, θα πρέπει να ξέρει οτι η απάντηση είναι οτι δεν την αξίζει τη δημοκρατία αυτός ο ψηφοφόρος διότι ποτέ και πουθενά δεν χαρίστηκε δημοκρατία παρα μόνο πρώτα κατακτήθηκε και μετά χτίστηκε πάνω της το κράτος, αρα αυτός αφήνει χώρο στον κήπο για να αναπτυχθούν ζιζάνια.
Όποιος πει οτι δεν έχω αρκετα χρήματα για να πάω να ψηφίζω να σκεφτεί οτι σε λίγο με τα καινούργια εκκαθαριστικά που θα έρθουν δεν έχει ούτε τα λιγοστά που έχει τώρα. Να πιει εναν καφέ λιγότερο και να πάει να ψηφίσει. Οι μόνοι που έχουν δικαιολογία είναι οι άνεργοι, αλλά και αυτοί, όποιοι έχουν παππούδες - γιαγιάδες να τους δανείσουν γιατί απο το 2015 θα χαθούν και οι συντάξεις τους. Οι άνεργοι θα πρέπει να αυτοοργανωθούν γιατί ειναι και οι πρώτοι θιγμένοι απο την όλη κατάσταση και θα πρέπει να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Η χώρα θα πρέπει να αλλάξει ρότα για έναν και μόνο λόγο. 
Με ανεργία γύρω στο 26% και με συντάξεις, απο το 2015, των 360 ευρώ, μόνο θάνατος και υποβάθμιση μπορεί να υπάρξει όχι ανάπτυξη. 
Μεταξύ του τώρα και του 2015 μας δίνουν μόνο μια μέρα για να επιλέξουμε τι θέλουμε, δεν πρέπει να χαθεί αυτή η μέρα δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία αυτή. 

Καλό βόλι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.