82 δικογραφίες κατά πολιτικών «κλειδωµένες» στα συρτάρια

Στα συρτάρια της Βουλής παραµένουν 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών και υπουργών των τελευταίων ετών. Αγωνιώδης προσπάθεια για συγκάλυψη σειράς ζητηµάτων.
Ούτε µία ούτε δύο, αλλά 82 δικογραφίες κατά πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών των τελευταίων µνηµονιακών ετών, που στοιβάζονται ως σήµερα στα συρτάρια της ∆ιεύθυνσης Νοµοθετικού Εργου της Βουλής, αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ.
Οι δικογραφίες, που κατ' εντολή των κρατούντων
παραµένουν καλά κλειδωµένες, αφορούν στην περίοδο από τον Ιούλιο του 2012 ως το Μάρτιο του 2014!
Το θέµα ήρθε στην επιφάνεια µετά από ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία µε ερώτησή της προς τον υπουργό ∆ικαιοσύνης, Χαράλαµπο Αθανασίου ζητούσε να αρθεί η ελλιπέστατη ως ανύπαρκτη ενηµέρωση των βουλευτών σχετικά µε τις διαβιβασθείσες στη Βουλή δικογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.