ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ: Όταν το 2009, "Έθνος" και "Νέα", με 4,3% διαφορά ζητούσαν εκλογές...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Όταν ο Καραμανλής είχε ηττηθεί στις Ευρωεκλογές του 2009, το νταβατζήδικο είχε ξεσαλώσει για να τον ρίξει και να φέρει τον οικονομικό δολοφόνο – υπηρέτη τους στην εξουσία!
Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες, από χθες προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό, ότι η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, δεν είναι αρκετή, για να μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητά εκλογές. 
Τι και αν η ΝΔ έχασε 7 μονάδες, τι και αν το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, έχασε 4 μονάδες, δεν είναι
αρκετό λένε!
Κυκλοφορεί, εδώ και λίγη ώρα η παραπάνω φωτογραφία με τα πρωτοσέλιδα των "Νέων" και του "Έθνους", την επομένη των ευρωεκλογών του 2009, που το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει την
ΝΔ που ήταν στην κυβέρνηση με 4,2%!
Και ο Γιώργος Παπανδρέου τότε με διαφορά ελάχιστα μεγαλύτερη από την σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούσε εκλογές, και βέβαια τότε Ψυχάρης και Μπόμπολας απαιτούσαν από τον Καραμανλή εκλογές. 
Τότε ούτε υπερασπιζόντουσαν το δικαίωμα της τετραετίας μίας κυβέρνησης, ούτε πρόσθεταν ποσοστά! Αλλά τότε υποστήριζαν με ταμπούνια το ΠΑΣΟΚ, ενώ σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί απειλή για τα συμφέροντα τους!

*Σαν σημείωση, παρατηρείστε ότι στις ευρωεκλογές τότε το ΠΑΣΟΚ πήρε 36%, και στις εθνικές που ακολούθησαν το ποσοστό του έφτασε στο 44%, λόγω συσπείρωσης βέβαια, και χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές!


anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.