Ήρθε το τέλος των Windows XP

Η Microsoft σταματάει οριστικά την υποστήριξη των Windows XP
Από τις 8 Απριλίου η Microsoft, σταματάει τις ενημερώσεις και την τεχνική υποστήριξη των Windows XP γεγονός που θα τα καταστήσει πλέον πολύ πιο ευάλωτα σε κακόβουλες επιθέσεις.
Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη έκδοση των Windows, θα πρέπει να βρουν μόνοι τους λύσεις ασφαλείας σε περίπτωση που θέλουν να συνεχίσουν να έχουν το αγαπημένο τους λειτουργικό σύστημα εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι υπολογιστές που έχουν ακόμα
εγκατεστημένα τα Windows XP είναι περισσότεροι από το ένα πέμπτο των υπολογιστών του πλανήτη μιας και οι χρήστες και κυρίως οι εταιρίες, δεν είχαν βρει ως τώρα λόγο να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους στις επόμενες εκδόσεις των Windows.
Με αυτή την αλλαγή όμως που κάνει η Microsoft, θα πρέπει σκεφτούν καλύτερα το ενδεχόμενο αναβάθμισης.
Τέλος πολλές ανησυχίες υπάρχουν για την ασφάλεια αρκετών τραπεζικών μηχανημάτων ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) που χρησιμοποιούν ακόμη τα Windows XP.

gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.