Εκλογές. Έφτασε η ώρα του Porta Porta

Ένας καλός φίλος, αρθογράφος του L1 και του Olympia, ο περιβόητος και πλέον αποκαλυπτικός πανελλαδικά, ΠΠ / Porta Porta, αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος για την ευρωβουλή, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Φίλε Δημήτρη, καλή επιτυχία.
"Αγαπητοί αναγνώστες του Loutraki One και των blogs. 
Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ευρωβουλή.
Ως βασικό μέλος του ολιγομελή πυρήνα προ σύστασης των ΑνΕλ και ένας εκ των τριών συγγραφέων της Εθνικής Αντιπρότασης, ο Δημήτρης Καμμένος είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία του 10.6%.
Η κορυφαία τεχνογνωσία του σε θέματα οικονομίας και η δυναμική του παρουσία στο διαδίκτυο συνθέτουν μια σταθερά ανεξάρτητη υποψηφιότητα.
Σημείωση: Δεν κατεβαίνω στην πολιτική. Ανεβαίνω το δύσκολο μονοπάτι της μάχης για την αξιοπρέπεια ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ και τη στήριξη του Ελληνικού λαού που βασανίζεται άδικα.
Αποδεχόμενος την πρόσκληση για συστράτευση των ΑνΕλ στις ιδέες και στις εθνικές πολιτικές που στηρίζω ακλόνητα εδώ και χρόνια με περισσότερα από 1.000 άρθρα μου αποφάσισα ότι έφτασε η
κρίσιμη στιγμή να βγούμε μπροστά όσοι πραγματικά μπορούμε.
Το οφείλουμε στους προγόνους μας, στους ανθρώπους μας, στα παιδιά μας.Σημείωμα : Δεν κατεβαίνω στην πολιτική.

O κατά κόσμον, Πόρτα Πόρτα, Δημήτριος Κ. Καμμένος
"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ “ΙΔΕΑ” ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
PORTA PORTA"
Δημήτρης Καμμένος του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε στην Αθήνα την 27η Απριλίου 1966.
Υποχρεωτική εκπαίδευση στον Δημόσιο Λύκειο Βριλησσίων, Τμήμα Δκσης Επιχειρήσεων
Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών και εξειδίκευση στα Οικονομικά και Στρατηγική Επικοινωνία σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία
Ο Δημήτρης Καμμένος έχει μεγάλη εμπειρία στα διεθνή τραπεζικά, στην επιχειρησιακή μελέτη και ανάλυση επενδύσεων καθώς και στον έλεγχο συμβάσεων χρηματοδοτήσεων.
Σήμερα, κατέχει την θέση του Προέδρου και Δντος Συμβούλου στον Όμιλο Εταιριών Think Big, με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε Μάλτα, Τίρρανα, Λονδίνο, Κύπρο, Ντουμπάι και Ντόχα. 
Ο Όμιλος με εταιρίες του όπως η Politics Global Com, η AWG TAG Athens δραστηριοποιείται στην Στρατηγική Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις / Διαφήμιση, Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων σε Ενέργεια, Υγεία, ΜΜΕ, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις εταιριών, αναδιαρθρώσεις χρεών αλλά και στην μεταφορά χρηματοοικονομικής τεχνογνωσίας.
Προγενέστερα έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην εταιρία Lobbying, Cassidy & Associates/ Washington, DC με έδρα την Αθήνα.
Έχει επίσης διατελέσει εκτελεστικός Δντης στην American Express Intl ενώ έχει συνεργαστεί σε διεθνή χρηματοδοτικά έργα αλλά και την έκδοση εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών εργαλείων, με τις διεθνείς τράπεζες CALYON, BERENBERG, Standard Chartered και τον χρηματοπιστωτικό οίκο Tradition/Geneva.
Ο Δημήτρης Καμμένος είναι διαζευγμένος και έχει μία κόρη 17 ετών την Ελένη-Ιφιγένεια
(Έλεια), είναι έφεδρος λοχαγός των ειδικών δυνάμεων, αγαπά την μελέτη της Κβαντικής
Θεωρίας και ακούει μουσική Ρόκ.

Φίλε Δημήτρη, το L1 και πολλοί από τους αναγνώστες τους που μέσα από τα άρθρα σου έχουν ανακαλύψει ένα νέο τρόπο σκέψης και κατανόησης για την πολιτική και την οικονομία, θα είναι δίπλα σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.