Φιλαρμονική Λουτρακίου. Είναι κατάντια να κατεβαίνει υποψήφιος ο Κ. Λογοθέτης όταν...

Ζούμε την πιο ξεδιάντροπη εποχή που έχει ζήσει αυτός ο ευλογημένος τόπος, που για κάποιο λόγο έπρεπε να τιμωρηθεί τόσο βάναυσα. 
Τελικά το πολιτικό θράσος σε ένα τόπο που έμαθε να αδιαφορεί και να μην ασχολείται όταν τον κοροϊδεύουν, του λένε ψέματα, τον εξαπατούν, και τον υποβαθμίζουν, είναι απύθμενο και προκαλεί.
Αύριο κατά την διάρκεια της περιφοράς των επιταφίων, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και οι όμοιοι του, θα καμαρώνουν σαν -μην πω τι- την Φιλαρμονική Λουτρακίου, την οποία έχουν πλαισιώσει 80 (!!!) ναι ογδόντα άτομα, όταν ο αυτουργός αυτής της τεράστιας επιτυχίας που θα διευθύνει την Φιλαρμονική (αλλά και οι άλλοι καθηγητές μουσικής), είναι απλήρωτος για περισσότερο από 1.5 έτος (!!!), ή όταν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν στολές για τα νέα
παιδιά που διψάνε να συμμετάσχουν στη Φιλαρμονική.

(σ.σ. όπως είπε και ένας φίλος αναγνώστης.."βλέπεις οι στολές δεν υπάγονται στο καθεστώς των απευθείας αναθέσεων)
Δυστυχώς στο Λουτράκι φαίνεται να μην υπάρχει πολιτική τσίπα.
Ίχνος φιλότιμου και αξιοπρέπειας.
Ο δήμαρχος που έχει κατηγορηθεί και καταγγελθεί για όσα δεν κατηγορηθεί ποτέ κανείς άλλος στην περιοχή, και ο άνθρωπος για τον οποίο τόσα πολλά επίσημα χείλη έχουν δηλώσει στα πρακτικά του ΔΣ ότι ψεύδεται, στο Λουτράκι του σήμερα κατεβαίνει και πάλι να διεκδικήσει τον δημοτικό θώκο, και θα είναι εκεί στην πλατεία αύριο και δεν θα ντρέπεται που θα βλέπει τα διψασμένα για προσφορά και διάκριση άτομα της Φιλαρμονικής να παιανίζουν και να εκπροσωπούν περήφανα τον τόπο. 
Προφανώς σκέφτεται ότι αφού εξαπάτησε τόσο εύκολα τους δημότες μια φορά, μπορεί να το κάνει συνεχώς.
Προφανώς σκέφτεται ότι άτομα με τεράστια προσφορά και αξία όπως ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος, έχουν "υποχρέωση" να υπηρετούν την αρχομανία και την μηδενικότητα, λες και έχουν κάνει τάμα στη Παναγίτσα.
Ναι την ίδια Παναγίτσα, το φιλόπτωχο της οποίας ο ίδιος δήμαρχος έχει κοροϊδέψει τάζοντας το κοινωνικό ταμείο με το 20% των μισθών τους.
Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει.
Ίσως τελικά τα πένθιμα εμβατήρια που θα παίζει αύριο η Φιλαρμονική Λουτρακίου υπό την καθοδήγηση του εκπληκτικού αυτού δασκάλου και ανθρώπου, να έπρεπε να αφιερωμένα στην πολιτική θητεία του Κ. Λογοθέτη και στις ελπίδες αυτού του τόπου....

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο (ΚΥΡΙΟΣ) ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΙΜΟΙΑ (ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι κακίες τώρα θα βγουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.