ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Όλο το βίντεο και η απομαγνητοφώνηση Μπαλτάκου. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΟΧΙ ΣΕ PDF)
Αυτό που όλοι γνώριζαν, ομολογεί ο Τάκης Μπαλτάκος σε βίντεο με κρυφή κάμερα. 
Εδώ υπάρχει μείζον θέμα για την κυβέρνηση, ειδικά για τους υπουργούς που φέρονται να εμπλέκονται σε όσα καταλογίζει ο τ. ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης. 
Πέραν της υπόθεσης με την ΧΑ ή την δίωξη Καμμένου για τα μάτια του Πάχτα,  υπάρχουν οι περίεργες αποφυλακίσεις – μη προφυλακίσεις, οι κακούργοι που “φτερούγισαν”, η υπόθεση Καρούζου για την οποία ουδείς τραπεζίτης προφυλακίσθηκε, αλλά και κάποιες περίεργες προφυλακίσεις που οδηγούν σε πακτωλούς χρημάτων. Τι συμβαίνει;
Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο του βίντεο και το βίντεο


ΚΑΣ: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ: Ήταν στην Αμερική τότε
ΚΑΣ: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά
ΜΠΑ: Σοκ και δέος! χαμός έγινε, της πουτάνας…, δεν με πήρε εμένα, του ‘χα πει ότι αυτά που κάνεις.., του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δύο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: “με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είν’ αυτά, ξεφτυλίστηκα!’ Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο Αμερικανικό Σιωνιστικό συνέδριο ότι: “τελείωσε, τους έδεσα, γεια σας!” και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα
ΜΠΑ: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία
ΚΑΣ: Ναι, ωραία, δεν υπήρχε τίποτα
ΜΠΑ: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο. Όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: “ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;” Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!
ΚΑΣ: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…
ΜΠΑ: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)
ΚΑΣ: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
ΜΠΑ: Και οι δύο
ΚΑΣ: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ: Ποιος άλλος να το κάνει…
ΚΑΣ: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτό; Εχει συναίσθηση του τι γίνεται;
ΜΠΑ: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά; “2% – μου λέει – θα πάνε”.., του λέω: “εγώ σου λέω 20% θα πάνε”. Μου λέει: “είσαι μαλάκας”
ΚΑΣ; Ποιος του’ πε να τα κάνει αυτά;
ΜΠΑ: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα απ’ το Σύριζα

ΚΑΣ: Κόβει ψήφους ‘ντάξει

ΜΠΑ: Είναι λογικό
ΚΑΣ: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;
ΜΠΑ: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο
ΚΑΣ: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;
ΜΠΑ: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ‘κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί


ΚΑΣ: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου
ΜΠΑ: (κάνει τον σταυρό του)
ΚΑΣ: Θεούσα
ΜΠΑ: Ναι
ΚΑΣ: Πώς τα ‘κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;
ΜΠΑ: Την πείσανε ότι: “είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό”
ΚΑΣ: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;
ΜΠΑ: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας
ΚΑΣ: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανάσιου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις
ΜΠΑ: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο
ΚΑΣ: Λες ε;
ΜΠΑ: Ε βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; σε ποιον Εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;
ΜΠΑ: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό
ΚΑΣ: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο
ΜΠΑ: Ναι, είναι απ’ το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο
χωριό, είναι από απέναντι χωριά… έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο
διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να το ψάχνουμε

2 σχόλια:

  1. Δεν νοείται ο Γ.Γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, να έχει μιλήσει για συνομωσία μεταξύ Σαμαρά , Δένδια , Αθανασίου και Εισαγγελέως , να έχει αποκαλέσει τον Σαμαρά πούστη , και να μην έχει βρεθεί κανείς από τους παραπάνω να του κάνει μήνυση , η έστω να τον διαγράψει.
    Η πολιτεία και η δικαιοσύνη εάν λειτουργούσε θα έπρεπε να τον είχε κλείσει μέσα με την διαδικασία του αυτοφώρου για να διαπίστωση το αληθές η μη των δηλώσεων.
    Κάτι βρωμάει , και ΒΡΩΜΑΕΙ . . . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλέ, το μόνο που φαίνεται να βρωμάει είναι το πολιτικό κατεστημένο. Ας μην κρυβόμαστε, η έπαρση της ατιμωρησίας και της εξουσίας με την μηδενική αντίσταση από τους καναπεδάτους, έχει οδηγήσει άτομα όπως οι κυβερνούντες -και ειδικά τα ακροδεξια στοιχεία τύπου Άδωνις, Βορίδης, Μπαλτάκος, Πλεύρης κλπ- στο να αποθρασυνθούν.
      Ο Μπαλτάκος ήταν πάντα έτσι για όσους τον ξέρουν. Η γνωριμία ως κολλητοί με τον Σαμαρά κρατάει δεκαετίες, και ο εν λόγω μαζί με άλλα 2 άτομα είναι οι εξ απορρήτων του. Για αυτό άλλωστε τον έβαλε ο Σαμαράς ΓΓ της κυβέρνησης, επειδή ήθελε να περνάει τα μηνύματα μέσω του πιστού συνεργάτη του.
      Ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Απλά τους έκατσε και δεν μπορούν να το μαζέψουν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πρόθυμων Όλγας, Γιάννη, Μπάμπη και των άλλων παιδιών.

      Διαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.