ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Το συμβόλαιο τιμής (!!!) του Κ.Λογοθέτη στους εργαζομένους της ΔΗΚΕΠΑΘ. Από ψέματα χορτάσαμε.

Το ότι χορτάσαμε από ψέματα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές από τον Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος κοίταζε χωρίς αιδώ τους δημότες στα μάτια και τους κορόϊδευε τάζοντας κοινωνικά ταμεία, μαρίνες, προαστιακούς και άλλα υπέροχα, το γνωρίζουμε πια όλοι.
Ένα επιπλέον δείγμα της πολιτικής εκμετάλλευσης του Κώστα Λογοθέτη και των ομοίων του, όπως του Δ. Δέδε (Μίτε), είναι η επαίσχυντη δήλωση εν είδει συμβολαίου τιμής (!!!) που υπέγραψε ο νυν δήμαρχος προεκλογικά, με τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΘ.
Δείτε το όπως το έστειλαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι...

Καλησπέρα ! Αν θέλετε δείξτε και εσείς στον κόσμο το μαϊμού συμβόλαιο τιμής του δημάρχου με το οποίο έδιωξε 54 Αγιοθεοδωρίτες από την δουλειά τους... ευχαριστούμε

Το ντοκουμέντο από αναγνώστη του loutrakiblog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.