Κλαίμε! Δημοσκόπηση του “πανεπιστημίου Μακεδονίας” δίνει ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν στον Θεοδωράκη!!! Και την αναμεταδίδει το Πρώτο Θέμα!

Με δάκρυα στα μάτια σας παρουσιάζουμε άλλη μία δημοσκόπηση του “Πανεπιστημίου Μακεδονία” που όλως τυχαίως στο αρμόδιο τμήμα εργάζεται υποψήφιος του Ποταμιού, σύμφωνα με την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι καταλληλότερος εκτός από πρωθυπουργός και πλανητάρχης, για Γαλαξιάρχης!
Την δημοσιεύει το έγκριτο Πρώτο Θέμα που φημίζεται για τις επικές του επιτυχίες όπως “Το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες” και η συγκυβέρνηση…“Θα κουρέψει τα στεγαστικά
δάνεια”.
Αυτό που δεν ξεκαθαρίζει η έγκριτη δημοσκόπηση της έγκριτης εφημερίδας είναι εάν αναφέρεται στον πραγματικό Σταύρο Θεοδωράκη ή σε αυτόν που διαψεύδει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Έτσι απλά το λέμε βρε παιδιά, μην γίνει κανένα μπέρδεμα και χαθεί η αυτοδυναμία (συγνώμη, παντοδυναμία εννοούσαμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.