Τι έγινε το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ρε παιδιά;

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, έκανε αγώνα για να πείσει ότι το νεοσυσταθέν τότε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Λουτρακίου, ήταν "the next big thing" ή αλλιώς ότι καλύτερο συνέβη στο τόπο, αφού θα δημιουργούσε ανάπτυξη, είχε έσοδα, είχε προοπτική, είχε....
Τότε έγινε και ο...μεγάλος αγών με την τεράστια ήττα του Κ. Λογοθέτη στο δημοτικό συμβούλιο, όταν προσπάθησε να αποπέμψει τον τότε πρόεδρο, Άρη Μαρίνη (του οποίου ο ίδιος ο Λογοθέτης εξήρε το έργο του  έως τότε).
Τελικά, κάτι το "πριόνισμα" εκ των έσω από τις κ.κ. Στάμου και Λέζου, κάτι τα λογίδρια του προέδρου Σ. Νικολάου για τις γνωστές φράξιες (όταν ο άνθρωπος έχει εμμονές αδελφάκι μου), είδε και απόειδε ο Α. Μαρίνης και αποχώρησε, για να διευκολυνθεί το έργο του Λ.Τ. και να παραχθεί έργο (αφού έως τότε ούτε καν τον προϋπολογισμό δεν ψήφιζαν). Και μετά; 

Μετά ανέλαβε πρόεδρος σύμβουλος της αντιπολίτευσης (από το συνδυασμό Π. Παύλου), και....έφυγαν βουρ για τελικό.
Έκτοτε; Πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα.
Μιλάμε για ένα δημοτικό οργανισμό που σύμφωνα με τις αναφορές από τον πρώην πρόεδρο, έχει διαθέσιμα 300.000 ευρώ και δεν έχει επισκευάσει έστω μια πλάκα από το πλακόστρωτο της παραλιακής ή δεν έχει εκπονήσει ή υλοποιήσει κάποιο έργο για να βοηθηθούν οι παραλιακές επιχειρήσεις και να βελτιωθεί η παράκτια εικόνα της πόλης.
Αλλά ας μην πάμε στα δύσκολα.
Μια ματιά και μόνο στο πως έχουν οργανωθεί τα άλλα δημοτικά λιμενικά ταμεία της Κορινθίας, και πως του Λουτρακίου, είναι αρκετή για να καταλάβουν οι δημότες ότι τελικά το πρόβλημα ήταν...ο Μαρίνης, και ότι η δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη παράγει έργο....!!!!
Μπείτε στο διαδίκτυο και δείτε την υποδομή του site ή πως μπορείτε να επικοινωνήσετε (φωτό) με τα Λιμενικά ταμεία Κορινθίας, και τι έχει κάνει έως τώρα, και δείτε (και κλάψτε) τα αντίστοιχα του Λουτρακίου.  (http://korinthos-port.gr)
Δείτε τι οργάνωση και τι έργα έχουν επιμεληθεί και έχουν εκπονήσει, και...ψάξτε τα δικά μας.

Άλλο ένα θαυμαστό...έργο της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη. Μιας δημοτικής αρχής, που μας χόρταση ΘΑ και "δεσμεύσεις", αλλά πέρασε και δεν κόλλησε.

4 σχόλια:

  1. Όχι μόνο της δημοτικής αρχής Λογοθέτη αλλά και του εκλεκτού της φίλου Παύλου Παύλου!!! Πολύ καλό άρθρο συμφωνώ μαζί σας και τέλος έχω να πω και ένα μεγάλο ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που με τέτοια μανία επιτέθξκαν σε ένα νέο παιδί. Τον Άρη Μαρίνη δεν τον ξέρω προσωπικά. Και μετά ρωτάνε γιατί νέοι άνθρωποι δεν μπαίνουν στην πολιτική. Και πάλι ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paulou logothetis ekanan Ramala tin paralia tou loutrakiou kai theloun kai psifous Apo pano, kala telika se poious nomizoun pos apeuthinontai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισε Παύλου για να ξαναβγάλεις τον Λογοθέτη, ψήφισε Λογοθέτη για να καταστραφεί τελείως το Λουτράκι, Ψήφισε Γκιώνη για να σε διοικεί η παταλία, όσο για τον Στάμου δεν μας έπεισε τόσα χρόνια δημ.σύμβουλος, για Ασημακόπουλο ας μην γράψω τίποτα γιατί μόνο τον χρόνο μου χάνω.Άρα το Λουτράκι τα επόμενα 5 χρόνια στο τσιμέντο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. s-spinos
    Κι όμως ναι!. υπάρχει διέξοδος, με την Πρωτοβουλία Πολιτών.
    Αν πράγματι αναζητάμε κάτι νέο, εκεί υπάρχει πληθώρα νέων ανθρώπων και ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.