Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Για σκεφτείτε λίγο αυτά που γίνονται ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο το χρέος ήταν στο 120% του ΑΕΠ,- όπως πολλοί το παρατήρησαν - και τότε κανένας δεν δάνειζε όπως μας λέγανε τη χώρα μας λόγω υπερβολικού χρέους, οπότε η είσοδος από το Καστελόριζο στο ΔΝΤ και την ΤΡΟΪΚΑ ΉΤΑΝΕ όπως μας είπανε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
Σήμερα πού το χρέος είναι 180% πώς άραγε μας εμπιστεύονται οι αγορές, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, και μας δανείζουν?????? ,
Αποδεικνύεται έτσι με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι όλα ήτανε στημένα προκειμένου να μπούνε οι
ορδές των βαρβάρων να λεηλατήσουν το λαό και τη χώρα, Όπως ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΔΝΤ ή ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥΣ, να επιβάλλουν συνθήκες γαλέρας αφαιρώντας όλα τα δικαιώματα των εργαζόμενων, τα κατακτημένα μα αίμα και θυσίες, να λεηλατήσουν το μόχθο των συνταξιούχων, να αρπάξουν τα σπίτια και τα χωράφια, τις υποδομές της χώρας, να σπρώξουν στην αυτοκτονία χιλιάδες συνανθρώπους μας, ώστε να σωθεί ο πλούτος και το τραπεζικό σύστημα και να ανακηρυχτεί η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙ ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ .
ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ. ΝΕΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ή ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΔΝΤ ΤΡΟΊΚΕΣ ΜΕΤΡΑ κλπ. κλπ.
Η ΝΕΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ.
ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΕΣΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΑΛΠΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΚΙ ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.
Κανέλλα Καζακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.