Το έργο του Κ. Λογοθέτη. Τι έταξε, σε τι δεσμεύτηκε, τι έκανε

Μετά τις παρουσιάσεις των έργων των πρώην δημάρχων Γ. Γκιώνη και Π. Παύλου, μέσα από τα πρόσφατα βίντεο των ομιλιών τους, δείτε και το έργο του δημάρχου Κ. Λογοθέτη.
Το προεκλογικό πρόγραμμα και οι προγραμματικές εξαγγελίες, καθώς και οι προσωπικές δεσμεύσεις του Κώστα Λογοθέτη είναι γνωστά σε όλους:
Κοινωνικό ταμείο με το 20%, Μαρίνα, Προαστιακός, Ανάπτυξη κα τουρισμός, Διαφάνεια, έργα στο πρώην κτήριο Θρουβάλα, έργα στη Διώρυγα, στο Σουσάκι, στο πάρκο δεξαμενής, στη λίμνη, προγράμματα για ηλεκτρονική διακυβέρνηση και για παρατηρητήρια εργασίας, συγκοινωνιακά δίκτυα, χώροι στάθμευσης, έργα ΣΔΙΤ και άλλα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το έργο του νυν δημάρχου....



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και το βίντεο που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και τον καυτηριασμό της πραγματικότητας. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.