Κλειδώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στερεύει ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Έπειτα από όλα αυτά τα αποκαλυπτικά, τα οποία εμβρόντητος ο ελληνικός λαός άκουσε να λέει το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, όλες πλέον οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περνά οριστικά μπροστά και κλειδώνει στην πρώτη θέση. 
Την ίδια στιγμή παρατηρείται ξεφούσκωμα του Ποταμιού του κ. Θεοδωράκη, αφού δεν προσκόμισε
τίποτα νεότερο στα πολιτικά πράγματα, πέραν μιας αρχικής δημοσκοπικής φούσκας.
Εκείνο όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, σε σχέση με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι αυτή η πρωτιά άρχισε να καταγράφεται ήδη πριν το θέμα Μπαλτάκου. Σε δημοσκόπηση της εταιρίας MARC για λογαριασμό της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», η οποία πραγματοποιήθηκε πριν τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα 27 – 31 Μαρτίου (η υπόθεση Μπαλτάκου έσκασε στις 2 Απριλίου), ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει σε πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές 21,8%, η ΝΔ 19,7%, ενώ το ποτάμι έρχεται τέταρτο μετά τη ΧΑ με ποσοστό 6,4%.
Προφανώς, μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν στην υπόθεση Μπαλτάκου, η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ κλειδώνει οριστικά και εκείνο πλέον που μένει να δούμε είναι που θα κάτσει η διαφορά.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βέβαια σπεύδουν να βγουν στις αγορές και φέρνουν άρον άρον την αποικιοκράτη Μέρκελ στην αποικία για να ρεφάρουν, αλλά μάλλον δεν θα καταφέρουν τίποτα. Ειδικά με την έλευση της Μέρκελ, μάλλον θα πάνε ακόμα χειρότερα.
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.