Απίστευτα πράγματα στη βουλή: Ο γιος του Μπαλτάκου μαινόμενος έδειρε τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Άγριο επεισόδιο με χειροδικίες και ύβρεις διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στον 1ο όροφο της Βουλής έξω από το γραφείο του κ. Π. Μπαλτάκου μεταξύ του υιού του γγ γραμματέα της κυβέρνησης ο οποίος υπηρετεί στα ΟΥΚ.
Ο υιός Μπαλτάκος σε έξαλη κατάσταση επιτέθηκε σε χρυσαυγίτες χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ.
Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έριξε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο χαστούκια στον βουλευτή κ. Αρβανίτη, μπουνιές στον
βουλευτή κ. Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή κ. Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλωτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίων όλων με ακατονόμαστες ύβρεις.
Στα άκρα έχει φτάσει η κατάσταση μετά την επίθεση που φέρεται να έκανε ο γιός του Τ. Μπαλτάκου σε βουλευτές και επιστημονικούς συνεργάτες της ΧΑ. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι βουλευτές προτίθενται να καταθέσουν μήνυση για ξυλοδαρμό και εξύβριση ενώ ο γιός του τ. συνεργάτη του Σαμαρά τους αποκάλεσε “ρουφιάνους, π****” και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.