Πολύ κωλόπαιδο ο Κασιδιάρης !!!

Καβγαδάκι ξέσπασε στη φασιστοοικογένεια ύστερα από την αποκάλυψη του διαλόγου που είχε ο φασίστας Ηλία Κασσιδιάρης με τον φασίστα Παναγιώτη Μπαλτάκο .
Σε μια ειλικρινή συζήτηση που είχαν οι δύο φασίστες αποκαλύφθηκε ότι…
ο Αντώνης Σαμαράς έπαθε εγκεφαλικό όταν αποφυλακίστηκε ο Κασσιδιάρης και για αυτό τον λόγο γάμησε τα πρέκια του Αθανασίου και του Δένδια .
Δυστυχώς όμως μείναμε με την απορία τι είναι αυτά τα πρέκια αφού δεν διευκρινίστηκε από τον
Παναγιώτη Μπαλτάκο .
Επίσης αποκαλύφθηκε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι μαλάκας αφού πίστευε ότι η χρυσή αυγή θα πέσει στο 2% σε αντίθεση με τον Παναγιώτη  Μπαλτάκο που δεν είναι μαλάκας αφού πίστευε ότι η χρυσή αυγή θα φτάσει το 20% .
Ακόμα μάθαμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς ελέγχει τη δικαιοσύνη , δηλαδή την εισαγγελέα Γκουτζαμάνη , η οποία είναι θεούσα και γιαυτό δεν γουστάρει τους χρυσαυγίτες αφού ο Δένδιας και ο Αθανασίου της αποκαλύψανε ότι είναι σατανιστές , παγανιστές , ναζιστές και έχουν τον διάολο μέσα τους .
Τέλος ξεκαθαρίστηκε ότι η εισαγγελέας Γκουτζαμάνη είναι συντοπίτισσα με τον Σαμαρά , χάρη στον οποίο έγινε εισαγγελέας , οπότε τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο .
Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις δεν παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς αλλά απέπεμψε τον Μπαλτάκο από γ.γ. της Ν.Δ.
Έως αυτή τη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. , Σίμος Κεδίκογλου , δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση αφού ακόμα ψάχνει στο λεξικό τον ορισμό της λέξης “πρέκια”
(Τελικά ο Σαμαράς δε ξέρει να επιλέγει συνεργάτες . Ή μήπως ξέρει ;)



takoureliatragoudameakoma

1 σχόλιο:

  1. Στα παραπάνω προσθέτω την παραδοχή Ρουπακιώτη σε τηλεοπτική εκπομπή για το ότι οι Αμερικάνοι με λόπμι Εβραίων ήθελαν να τους κλείσουν μέσα, καθώς και την παραδοχή του σημερινού υπουργού δικαιοσυπνης πως πήρε τηλέφωνο την ώρα που γίνονταν οι ανακρίσεις. Και μην ξεχάσουμε τα έγγραφα με τις προαποφασισμένες προφλακίσεις βουλευτών τον περασμένο Γενάρη, αφού όλα είχαν προγενέστερες ημερομηνίες από αυτές τις ανάκρισης. Συμπέρασμα μάλλον δεν έχουμε δημοκρατία στην χώρα και μετά ψάχνουν να βρούν γιατί ανέβηκαν τα ποσοστά της χρυσής αυγής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.