Το Λουτράκι σήμερα πέθανε...

Γράφει ο εξυπνάκιας
Πριν πέσετε να με φάτε με τα σχόλια, θα ήθελα να διαβάσετε αυτό το κείμενο πολύ προσεκτικά, να το αποθηκεύσετε στους σελιδοδείκτες σας και να τα ξαναπούμε σε 5 χρόνια που θα έχουμε πάλι εκλογές...
Το πολιτικό σύστημα νίκησε. 
Οι άρχοντες της χώρας, αυτοί που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, τα κατάφεραν μια χαρά. Σήμερα, το Λουτράκι πεθαίνει.
(σ.σ. φίλε εξυπνάκια, ένας τόπος που το περίπου 15% των δημοτών του θα ψηφίσει ένα άτομο που εξαπάτησε τους δημότες με αίολες δεσμεύσεις, έχει πει ψέματα και έχει καταγγελθεί για αυθαιρεσία από τον νομικό σύμβουλο του δήμου, μάλλον έχει πεθάνει προ πολλού...)
Για όσους δεν γνωρίζουν, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που υποβάλλονται στο Πρωτοδικείο τα
ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
Και γράφω σήμερα, γιατί είναι η τελευταία εργάσιμη και οι πληροφορίες μου λένε ότι το κατάστημα του δήμου θα είναι κλειστό το Σ/Κ. Αλλά ακόμα και έτσι να μην είναι και να πάμε μέχρι την Κυριακή, τα πράγματα δεν αλλάζουν.
Το πολιτικό σύστημα, όπως σας έγραψα και παραπάνω, νίκησε. Τα μαγείρεψαν έτσι ώστε καμία καινούρια υποψηφιότητα να μην καταφέρει να φτιάξει ψηφοδέλτιο. Το "ανέκδοτο" που κυκλοφορούσε στην πόλη ότι κάθε σπίτι θα έχει και δημοτικό σύμβουλο, δεν επιβεβαιώθηκε.
Ήδη Βασιλείου, Καλλιμάνη αποχαιρέτησαν. Ο Παπαγεωργίου την έκανε κατά Γκιώνη μεριά και περιμένουμε σήμερα τι θα γίνει με τις υποψηφιότητες Γιωτάκη και Ροντζώκου. Και για να μην παραμυθιαζόμαστε ο Γιωτάκης μάλλον θα πάει στον Λογοθέτη και ο Ροντζώκος σπίτι του.

Τι μας έμεινε; Παύλου, Γκιώνης, Λογοθέτης και Στάμου. Άντε και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Και το 50% που θέλει κανέναν από τους παραπάνω; Πώς θα εκφραστεί;

Καθίστε λοιπόν φίλες και φίλοι στην αναπαυτική καναπεδάρα σας και ηρεμήστε! Αυτοί που σας έφεραν εδώ, αυτοί θα σας σώσουν!
Με τα ίδια συστατικά της επιτυχίας!
Με τον εκλογομάγειρα από πίσω που τα κανονίζει όλα, με τους κωλοτούμπες που έχουν κάνει επάγγελμα την πολιτική, με τα πληρωμένα πρωτοσέλιδα, με τις ευλογίες του Ναού, με τα έργα που σήμερα κάνουν ένα ευρώ και αύριο δύο, με τις πανάκριβες πλάκες πεζοδρομίου, με την κλάψα, με τα δάνεια, με τα ναι-ναι και με όλα αυτά τα γελοία που βλέπουμε και δεν αντιδράμε.

Μετά όμως δεν έχει δικαιολογίες και άλλα καραγκιοζιλίκια... Δεν έχει δεν ήξερα. Όχι, φίλε μου επιχειρηματία... Ήξερες αλλά ήθελες να τα έχεις καλά με όλους μπας και τσιμπήσεις κανα ευρουλάκι παραπάνω.
Όχι φίλε μου καταστηματάρχη... Ήξερες αλλά δεν ήθελες να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τον τάδε για να πας με τον δείνα. Και μάλιστα, όχι απλά ήξερες, αλλά είχες και άποψη και έλεγες τη γνώμη σου. Και μετά παραπονιόσουν ότι δεν σε ακούει κανείς. Καλά να πάθεις... Αγαπητέ δημότη Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τώρα δεν μας ενδιαφέρουν τα παράπονά σου. Είχες την ευκαιρία σου και την έχασες. Πού ήσουν όταν έκλειναν τα ψηφοδέλτια; Γιατί δεν ασχολήθηκες; Κανένας δεν σε ενέπνευσε; Τους άκουσες όλους και είδες ότι δεν σου κάνει κανείς;

Όλοι ξέραμε, αλλά είναι καλύτερα να βγάζεις την ουρά σου απ' έξω και να κρίνεις μετά.

Φίλες και φίλοι, ο δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, είναι πάρα πολύ κοντά στην πτώχευση. Και πιθανότατα μέχρι το τέλος του 2014, να έχει πτωχεύσει ήδη. Και τότε θα βρεθεί ένας άλλος δήμος, κοντινός και θα τον απορροφήσει με την ίδια ευκολία που μια σκούπα ρουφάει τη σκόνη.

Αφήσαμε το παλιό να επιβιώσει. Ίσως γιατί αυτός ήταν ο σκοπός από την αρχή...

Καληνύχτα!

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι έχουν τα πράγματα και συμφωνώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.