Κουίζ: Δηλαδή σε ποιό συνδυασμό θα περιμένατε να βρεί στέγη ο Γιάννης Γιωτάκης;

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με αναγνώστες του L1, φίλους δημότες, σχετικά με τις επιλογές του πρώην δημάρχου Γιάννη Γιωτάκη, ένας εξ αυτών έθεσε καυστικά το ακόλουθο κουίζ:
"Λίγη απλή λογική σκέψη, θα σας υποδείκνυε και εσάς σε ποιον συνδυασμό θα πήγαινε ο Γιάννης Γιωτάκης. Για σκεφτείτε" είπε....
Ο Γιωτάκης μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δήλωσε: 
-- "Κατέρχομαι ως υποψήφιος επικεφαλής του συνδυασμού Πρωτοβουλίας Πολιτών, τον οποίο ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα
στηρίξω". (μετά από την ψηφοφορία, όπου η υποψηφιότητα του γνώρισε την απαξίωση, ο ίδιος αποχώρησε χωρίς δεύτερο δισταγμό).
-- Ευθύς μετά την αποτυχημένη υποψηφιότητα, αποχώρησε δηλώνοντας, "αποχωρώ γιατί δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές, παρά μόνο ως υποψήφιος δήμαρχος"....!!!
Εσείς λοιπόν, συνέχισε ο συνομιλητής μας, όταν βλέπετε κάποιον άνθρωπο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να αναιρεί τον εαυτό του (κρίνοντας εκ του αποτελέσματος από τις δηλώσεις του) ή έστω τόσες μαζεμένες ανακρίβειες, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤE ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ή ότι θα έβρισκε στέγη;

Τι να του πω; Δυστυχώς δεν μπορούσα να βρώ κάποιο επιχείρημα για να αντικρούσω το σκεπτικό του....
Ούτε καν να απαντήσω ή να εναντιωθώ σε ένα άλλο δημότη ο οποίος αποχωρώντας έλεγε, "κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...!!!"
Το μόνο που ψέλισα ήταν, "περιμένετε ρε παιδιά, ο Γιάννης ίσως σκεφτεί την υστεροφημία του και το γεγονός ότι ακόμη έως σήμερα είχε τη φήμη του καλύτερου δημάρχου που πέρασε, και τελικά επιλέξει να μην συνεργαστεί με αυτόν που έχει τη φήμη ως ο χειρότερος που πέρασε....", γιατί τουλάχιστον ο Γιωτάκης που ήξερα και εκτιμούσα έως και πριν 20 έτη, σίγουρα δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

1 σχόλιο:

  1. Βιάζεστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και μάλιστα τα τεκμηρώνετε με δικές σας υποθέσεις.
    Ο Γιωτάκης έχει αρχές και κύρος που δεν έχουν οι όμοιοί του,
    Αν δεν συμπίπτουν με τις δικές σας μην τον λοιδωρείται έτσι ασύστολα
    Ασχοληθείται και λίγο με την ουσία και τους υπόλοιπους υποψήφιους.
    Ο Γιωτάκης δεν είναι υποψήφιος πιά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.