Λουτράκι. Καθρεπτάκια για τους ιθαγενείς από τους αγαπητικούς του Προαστιακού.

Το θέμα με την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι θυμίζει ανέκδοτο. Μόνο που είναι για να κλαίς και όχι για να γελάς.
Επί σωρεία ετών, όλοι οι δήμαρχοι, οι νομάρχες και ο περιφερειάρχης, θυμίζουν τους Ισπανούς και τους Αμερικανούς που προσπαθούσαν να πείσουν τους ιθαγενείς και τους ινδιάνους με χάντρες, καθρεπτάκια και...νερό της φωτιάς.
Όλοι τον θέλουν στο Λουτράκι. Όλοι τον θέλουν στην Αιγαίου. Όλοι τον τάζουν πριν τις εκλογές. Και...ποτέ δεν έρχεται.
Και τώρα έρχονται πάλι αυτοί που έχουν διοικήσει τα τελευταία 20 έτη το τόπο, και...τάζουν τον Προαστιακό!!! Το μόνο τρένο που ήρθε στη πόλη ήταν αυτό της...νεραϊδοχώρας
Και καλά αυτοί το κάνουν. Αυτοί που τους ακούν και δεν τους χλευάζουν ή δεν τους γυρνάνε τη
κοροϊδία πίσω στη μούρη του, τι στην ευχή έχουν πάθει;
Παρεμπιπτόντως, τι στην ευχή έχουν πάθει οι Λουτρακιώτες και έχουν γίνει τόσο αδιάφοροι για το τόπο τους, και αφήνουν να τους κοροϊδεύουν και να τους εμπαίζουν; Τι στην ευχή περιμένουν όταν κάποιος τους έχει κοροϊδέψει και κάθονται και τον ακούν και πάλι;
Κυρίες και κύριοι, τα πράγματα είναι απλά. Ο κάθε Παύλος Παύλου, ο κάθε Πέτρος Τατούλης, ο κάθε Γιώργος Γκιώνης (έστω σε ένα μικρότερο βαθμό), και ο κάθε Κώστας Λογοθέτης, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ για το θέμα του προαστιακού (όπως και για τη μαρίνα, για το λιμάνι, για τον περιφερειακό, για τον ισθμό, για τον παραλιακό...για τόσα ψέματα που έχουν τάξει).
Κυρίες και κύριοι δημότες και κάτοικοι του Λουτρακίου. Τα πράγματα είναι ακόμη απλότερα. ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟ τον έφεραν. Τρανό παράδειγμα ο σταθμός του Ζευγολατιού.
Κι' όμως ο σταθμός με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση (με βάση τις μελέτες του ΟΣΕ), αυτός του Λουτρακίου, ακόμη είναι σε διαδικασία και σε χρήση....χάντρας και νερού που καίει για τους ηλίθιους και απολίτιστους ιθαγενείς, που καταπίνουν αμάσητες τις δήθεν δεσμεύσεις αυτών που θέλουν να πάρουν τη ψήφο σας.
Στείλτε στον κάθε Παύλου, Λογοθέτη και Τατούλη το μήνυμα ότι δεν είσαστε ιθαγενείς και ότι έχετε καταλάβει πια ότι σας τάζουν με μόνο γνώμονα τη ψήφο σας.
Άλλωστε το παράδειγμα του Κώστα Λογοθέτη που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που δεσμεύτηκε και έταξε, εξαπατώντας βάναυσα τους δημότες, είναι πολύ πρόσφατο (άσχετα αν υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη σκέφτονται να ψηφίσουν το...ΤΙΠΟΤΑ).

Ναι είμαι θυμωμένος....είμαι εκνευρισμένος. Δεν ανέχομαι να με θεωρούν ηλίθιο και χάπατο. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν ή να κοροϊδεύουν την οικογένεια μου.
Και ξέρετε γιατί είμαι ακόμη περισσότερο εκνευρισμένος και θυμωμένος. Γιατί τη μοναδική στιγμή που σύσωμοι οι δημοτικοί άρχοντες πήγαν στο υπουργείο συγκοινωνιών για να μιλήσουν για το προαστιακό, ήταν όταν το κανόνισαν οι ιδιώτες που έχουν συμφέροντα για να γίνει ο σταθμός του Ισθμού στη περιοχή του ΑΒ Βασιλόπουλου.

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλό κείμενο, τραγικό για το Λουτράκι και τους πολίτες του άλλα έτσι έχουν τα πράγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mporei na mhn milame alla katalaBenoume pola Kai otan tha erthei h Ora tha to doun stin kalpi ayto!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φυσικό να συνεχίζουν να γίνονται αυτά, γιατί οι άνθρωποι που μας διοικούν σε τοπικό επίπεδο δεν περνάνε αυτά που τραβάει ο κόσμος, δεν τους ενδιαφέρει για μας, και κοιτάζουν μόνο τους εαυτούς τους και τους παρατρεχάμενους τους. Ο κόσμος δεν αντιδρά γιατί είναι σε ΣΟΚ, αλλά όταν θα έρθει η στιγμή θα εκφραστεί στην κάλπη. Χωρίς να δίνω άλλοθι στους άλλους έχω να πω στον κ. Παύλου ντροπή που αφού πρώτα έκανε ότι μπορούσε,για να χαθεί το έργο, τώρα το υπόσχεται για να πάρει κανένα ψήφο. Ντροπή και στους Γιώργο Δέδε, Πέτρο Τατούλη και Κώστα Λογοθέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον τατούλη και τον δέδε που μπλέξαμε τι περιμένατε, καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχέγονο ζήτημα το έκαναν, γιατι? Τι μας κρύβουν, τι προσπαθούν να πετύχουν? Στην κίνηση για τον προαστιακό που έχει η πόλη μιλάνε ξεκάθαρα γισ διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΎΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έξω ρεεεεε που θέλετε και ψήφο, μας πεθάνατε ουστ σπίτια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.