Λουτράκι. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ για χρηματοδότηση από το πρωτογενές πλεόνασμα, και του κοινωνικού ταμείου που είχε τάξει ο Κ. Λογοθέτης!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες ανασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε παρέμβαση / πρόταση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Υπ. Οικ. Γιάννη Στουρνάρα, για να περιληφθεί στο κοινωνικό μέρισμα που θα μοιραστεί από το πρωτογενές πλεόνασμα, το ποσό των περίπου 80.000 ευρώ για το κοινωνικό ταμείο του δήμου Λουτρακίου. 
Το ποσό των 80.000 ευρώ, βάσει των ενταλθείσων δαπανών των απολογισμών, αναλογεί στο 20% των καταβληθέντων αντιμισθιών του δημάρχου, του προέδρου και των αντιδημάρχων για τα έτη 2011, 2012 και 2013, και αφορά την δέσμευση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη προς τους κοινωνικά
αδυνάτους του δήμου, για την χρηματοδότηση του κοινωνικού ταμείου που θα ίδρυε.
Μάλιστα, η εν λόγω προγραμματική δέσμευση του Κ. Λογοθέτη, ήταν μια εκ των θεμελιωδών δεσμεύσεων, μαζί με τη Μαρίνα Λουτρακίου, τον Προαστιακό, και την Τουριστική Ανάπτυξη και άλλα ωραία, οι οποίες έγειραν την πλάστιγκα υπέρ της εκλογής του, και οι οποίες αφού ο Κ. Λογοθέτης πήρε όλους όσους εξαπάτησε, μια μεγάλη αγκαλιά, τα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
Έξω από τη πλάκα, όσο έχουμε πραγματικό πλεόνασμα, άλλο τόσο θα δούν οι κοινωνικά αδύνατοι και το φιλόπτωχο το 20%, το οποίο έως το τέλος της θητείας του Κ. Λογοθέτη, αναμένεται να ξεπεράσει τα 90.000 ευρώ.
Όπως αποκλείεται να δουν οι δημότες όλα τα άλλα που ανερυθρίαστα τους έταζε και συνεχίζει να τάζει, εξαπατώντας τους και παραπλανώντας τους.
Και το άσχημο είναι ότι θα συνεχίσει να το κάνει, αν κρίνουμε από το γεγονός της "απολογίας" και των τελευταίων εμφανίσεων του, ή αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο επικεφαλής μιας δημοτικής αρχής που δεν έκανε τίποτα για το τόπο, τίποτα από αυτά που "δεσμεύτηκε", που κατηγορήθηκε ως απατεώνας από τον εργολάβο του υδροθεραπευτηρίου, που καταγγέλθηκε για αυθαιρεσία, παραπλάνηση του δημοτικού συμβουλίου, και ψέματα από τον ίδιο το δικηγόρο του δήμου και της Λουτράκι ΑΕ, που καταγγέλθηκε πολλάκις για πολιτική και άλλη διαπλοκή, και για συναλλαγή με επιχειρηματίες της περιοχής, ακόμη και για συναλλαγές με αντίδικο του δήμου, δεν έχει ακόμη παραιτηθεί, έστω από ευθιξία (what?).  

Το πιο άσχημο πάντως, θα είναι να βρεθούν και άλλοι που θα τον πιστέψουν.....
Αν η εν λόγω υποψηφιότητα ξεπεράσει το 5%, θα είναι μια ακόμη σκοτεινότερη σελίδα της ιστορίας ενός τόπου και ορισμένων δημοτών, που καταρχήν δεν θα σέβονται τον εαυτό τους.



(Σημείωση: Η φωτογραφία, οι λεζάντες και μέρος από το κείμενο αυτό αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.