Χριστός Ανέστη. Καλή Ανάσταση Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή.

Το θαύμα της Ανάστασης αποτελεί φάρο ελπίδας για τον κάθε ένα ξεχωριστά, αλλά και για το σύνολο του Ελληνισμού που δοκιμάζεται σκληρά τα τελευταία χρόνια, υποχρεωμένος να ανεβαίνει το Γολγοθά των οικονομικών αδιεξόδων, των χαρατσιών, της ανεργίας και της πτώσης του βιωτικού επιπέδου.
Είναι γνωστό ότι όπου υπάρχει Γολγοθάς και Σταυρός, στο τέλος θριαμβεύει η χαρά και η ελπίδα της Ανάστασης. 
Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή και ας μην ξεχνάμε ποτέ πως η ιστορία της Ελλάδας μας έχει διδάξει ότι όταν οι Έλληνες στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις με ομόνοια, αλληλεγγύη και ενότητα, κατάφεραν να
μεγαλουργήσουν.
Ας βάλουμε στις καρδιές μας το Αναστάσιμο Φως και ας σταματήσουμε να είμαστε έρμαια των μικρόψυχων, των φαρισαίων και των κακόβουλων που ως άλλοι Καϊάφες και αρχιερείς αρέσκονται στην σταύρωση με μόνο λόγο την διατήρηση της εξουσίας.
Το μυστικό για όλους αυτούς είναι ένα: Δεν τους αρέσει η Ανάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.