Πρωτογενές πλεόνασμα σκατοψυχιάς στη Νέα Δημοκρατία

Πρόκειται πάλι για το γνωστό μέλος της Νέας Δημοκρατίας, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει με το σπαθί του η εκφώνηση και μόνο του ονόματός του να ισοδυναμεί με προσβολή της δημοσίας αιδούς. 
Μιλάμε φυσικά για τη Χριστίνα Σιδέρη (μετά συγχωρήσεως).
Λίγες μέρες πριν τη «γιορτή της αγάπης» και βράζοντας ως συνήθως μέσα στο ίδιο της το μίσος, δημοσίευσε στο facebook ένα σχόλιο που θα ζήλευαν μέχρι και οι πιο χυδαίοι χρυσαυγίτες:
Γιατί πολύ απλά δεν μιλάει για οποιουσδήποτε μετανάστες. 
Η μισανθρωπιά της εστιάζει συγκεκριμένα στους χαροκαμένους γονείς του νεκρού Σαχζάτ Λουκμάν, που είδαν και έπαθαν για να έρθουν στη δίκη των δολοφόνων ομοϊδεατών της και στους επίσης χαροκαμένους μετανάστες που γλύτωσαν από τη δολοφονική μανία του βαρβιτσιώτικου Λιμενικού, όχι όμως οι γυναίκες και τα παιδιά τους.
Το ηθικά χαμερπές αυτό άτομο, εκτός του ότι αποτελεί ντροπή όχι μόνο για την ελληνική αλλά και για οποιαδήποτε άλλη κοινωνία, είναι άλλη μια ζωντανή απόδειξη ότι ο Μπαλτάκος ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου στη σαμαρική Νέα Δημοκρατία. 
Η οποία έχει πραγματικά καταντήσει ένα κόμμα με πλεόνασμα από μέλη και στελέχη που δεν είναι άλλο από «σοβαροί» κοστουμαρισμένοι χρυσαυγίτες.


πηγή

2 σχόλια:

  1. Νομίζεις ότι η Ν.Δ. έχει μεγάλη διαφορά από την Χ.Α,; Για το προεδρείο στη Βουλή με το καλημέρα της λειτουργίας την 10 από τους βουλευτές της Ν.Δ. ψήφισαν Χ.Α. Τι περίμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα Χριστίνα Σιδέρη ΔΕΝ είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Παρακαλώ διορθώστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.