ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ο Κ. Λογοθέτης ανακάλυψε ότι υπάρχουν διελεύσεις φορτηγών στους Αγ. Θεοδώρων!!!

Είναι απίστευτο. Είναι πρωτοφανές.
Εγείρονται τεράστια ερωτήματα.(διαβάστε και τα ερωτήματα των κατοίκων κάτωθι παρεμπιπτόντως)
Ο Κώστας Λογοθέτης και η δημοτική αρχής της μειοψηφίας, ανακάλυψαν μετά από σχεδόν 40 μήνες ότι γίνονται συχνές διελεύσεις βαρέων φορτηγών από τους Αγ. Θεοδώρους.
Είναι προφανές ότι για την κατάπτυστη αυτή συνωμοσία εις βάρος της περιοχής, φταίει ο Γ. Γκιώνης και ίσως και ο Γ. Γιωτάκης (ο Π. Παύλου δεν φταίει ποτέ). 
Είναι προφανές ότι αυτή η βάναυση μυστική συμφωνία των "νταλικέρηδων", έγινε με ένα και μόνο
στόχο: να ξεχνάει ο τόπος το έργο του Κ. Λογοθέτη και όλα αυτά που έκανε για τη περιοχή.
Για αυτό ζητάει και συγκαλεί συνάντηση με σκοπό να συζητήσουν τις προτάσεις των δημοτών για το φαινόμενο αυτό. Άλλωστε ο δήμαρχος δεν έχει δικές του προτάσεις, αφού αν είχε δεν θα καλούσε τους δημότες και τους κατοίκους μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για κάτι τέτοιο.
Οι φίλοι των Αγ. Θεοδώρων στέλνουν απανωτά μηνύματα και ερωτούν: 
-- Που ήσουν Κώστα Λογοθέτη 40 μήνες;
-- Δεν ήξερες Κώστα Λογοθέτη ότι αν γίνουν τα διόδια (για τα οποία ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ για την αποτροπή τους), θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο οι διελεύσεις;
-- Όταν έπαιρνες τις....δωρέες από τον προσωπικό λογαριασμό του επιχειρηματία της περιοχής δεν ήξερες ότι περνούν από τον τόπο μας;

Το ότι ενδεχομένως θα δεις φωτογραφίες και δελτία τύπου από τη συγκέντρωση που θα... διατρανώνουν την αγάπη του κόσμου για την υποψηφιότητα του Κ. Λογοθέτη, μάλλον θα είναι ένα τυχαίο γεγονός...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.