ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ… Αυτά τα παιδιά που οι μπόμπολες εξαργύρωσαν το μέλλον τους.

ΚΑΤΑΠΥΣΤΟΙ!
Όπως είναι αναμενόμενο, μία κάστα που ξεπούλησε το μέλλον ενός έθνους, είναι λογικό να μην έχει ηθικούς φραγμούς.
Αύριο λοιπον ο κύριος Μπόμπολας προσπάθησε να ξεπεράσει και την προηγούμενη χυδαιότητα του, όπου αποκαλούσε “μαχητή” τον ναζιστή σφαγέα εβραιόπουλων της Τουλούζης, παρουσιάζοντας φωτογραφίες παιδιών στο πρωτοσέλιδο.
Ναι. Ο κύριος αυτός παρουσιάζει χωρίς αιδώ πρόσωπα παιδιών στο πρωτοσέλιδο του, με πρόσχημα τα κομματικά λάβαρα που έντυσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι. 
Όπως εδώ και δεκαετίες κάποιοι πνευματικά δολοφονημένοι από τους
μπόμπολες έντυναν τα παιδιά τους με εμπριμέ λάβαρα “δεξιάς” και “αριστεράς” ώστε σε μία κοινωνία σπαρασσόμενη, να μπορούν οι νταβατζήδες επικυρίαρχοι να ασελγούν ελεύθερα.
Και όμως θα βρεθούν αύριο συμπολίτες μας να αγοράσουν αυτό το κατάπτυστο έντυπο. Χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έτσι γίνονται συνένοχοι στο έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.