Ξεφεύγει με πάνω από 6% ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπικές μετρήσεις του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Πανά, όπως ο ίδιος δήλωσε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra chanel, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις ευρωεκλογές, θα είναι τουλάχιστον 6%.
Εμείς εκτιμούμε πως αν τελικά η ΧΑ αποκλειστεί αντισυνταγματικά από τις εκλογές, τότε η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα εκτοξευτεί πάνω από
10%. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με μια διαφορά πάνω από 3-4%, η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα μπορεί να σταθεί με τίποτα. Ο λαός θα ετοιμάζεται ήδη ψυχολογικά για την επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα ο κ. Πανάς εκτίμησε ότι το ποτάμι δεν θα ξεπεράσει το 5%. Αντίθετα η Ελιά μπορεί και να αγγίξει και διψήφιο ποσοστό(!!!), διασώζοντας προφανώς τον κ. Βενιζέλο. Φαίνεται πως ξεφουσκώνει το Ποτάμι και αυξάνει η Ελιά. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Για τη ΧΑ εκτίμησε ότι θα είναι κοντά στο 10-11%, για το ΚΚΕ 7,5-8% και για τους ΑΝΕΛ γύρω στο 3,5-4%.
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.