Πρώην υπουργός Οικονομικών στη λίστα Λαγκάρντ, είχε κρύψει εισοδήματα 3.300.000 ευρώ!

Ακόμη ένα «λαβράκι» αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για μια μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή η οποία μάλιστα τελέστηκε από πρώην πολιτικό που είχε θητεύσει και υπουργός Οικονομικών!
Ο πρώην υπουργός που δεν βρίσκεται πια στη ζωή είχε κρύψει μαζί με την σύζυγο του εισοδήματα 3.300.000 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν σε τραπεζικές τους καταθέσεις.
Την ίδια ώρα στο στόχαστρο μπαίνει ξανά η κόρη
του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή η οποία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» καλείται σε απολογία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ποσού 1.463.794 ευρώ.
Η κλήση σε απολογία γίνεται για απόκρυψη του τεράστιου αυτού ποσού από τις φορολογικές της δηλώσεις, που σημαίνει πολύ απλά πως δεν πλήρωσε τους αναλογούντες φόρους.

Η κυρία Τσοχατζοπούλου φέρεται να υποστηρίζει πως έβγαλε αυτά τα χρήματα από την δουλειά της, ως αρχιτέκτονας, ενώ έχει ήδη προσφύγει στα δικαστήρια.

Από τους ίδιους ελέγχους βρέθηκε επίσης άλλα 7 άτομα από τα οποία ξεχωρίζουν:

- Οικογένεια συνταξιούχων με απόκρυψη εισοδημάτων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

- Μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, κάτοικος εξωτερικού που έκρυβε 650.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.