ΣΟΚ: Υποψήφιος του συνδυασμού Τατούλη έχει λάβει 231.000 ευρώ, από αναθέσεις έργων της Περιφέρειας

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην βουλευτή της Ν.Δ και των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννη Μανώλη για τον Πέτρο Τατούλη, περί μεθοδεύσεων, περί πολιτικής μαφίας, καμόρας, εκβιασμών και άλλων υπέροχων που συμβαίνουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ή αλλιώς το "Τατουλιστάν" (!!!) όπως αναφέρεται,
Εκτός των ανωτέρω ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η καταγγελία περί παραβίασης της νομοθεσίας, καθότι ένας εκ των υποψηφίων του συνδυασμού τουΤατούλη του μεγαλοπρεπή (όπως αναφέρεται στη δήλωση), έλαβε μόνο τον τελευταίο χρόνο 231.000 ευρώ από αναθέσεις έργων της περιφέρειας, όταν η νομοθεσία το
περιορίζει στις 5.000 ευρώ ετησίως!!.
Δήλωση Γ. Μανώλη με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη
Με αφορμή την παραβίαση της νομοθεσίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου Τατούλη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την ίδια ώρα που το «Τατουλιστάν» και όσοι το υποστηρίζουν με μεθόδους πολιτικής μαφίας και καμόρας εκβίαζαν την απόσυρση υποψηφίων από αντίπαλα ψηφοδέλτια, προωθούσαν και ήδη συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους υποψήφιους που παραβιάζουν τη νομοθεσία του Καλλικράτη (άρθρο 117 του ν. 3850/2010), και εγείρουν μείζονα ηθικά ζητήματα.

Παράδειγμα υποψήφιου του συνδυασμού Τατούλη στην Αρκαδία που μόνο τον τελευταίο χρόνο έλαβε από αναθέσεις έργων της Περιφέρειας 230.838 € από τον Τατούλη, την ώρα που σύμφωνα με τη νομοθεσία η ανάθεση έργων για υποψηφίους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5000€ ετησίως.

Σε συνδυασμό με όσα έχουν καταγγελθεί από τον Τύπο και όχι μόνο, και αυτά που θα αναδειχθούν τις επόμενες μέρες για τη διοίκηση Τατούλη, αποδεικνύεται ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης λειτουργεί ως «Τατούλης ο Μεγαλοπρεπής», πέρα και πάνω από τους νόμους και τους ηθικούς κανόνες.


ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ
Επίσημος ιστοχώρος: http://pelen.gr
Email: info@pelen.gr

1 σχόλιο:

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.