Μία Lοuis Vuitton στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (το ΠΑΣΟΚ είναι όντως εδώ)

Όταν έρθει η ώρα να φύγει κάθε "γαλαζοπράσινος" τυχάσπαρτος που του χαρίστηκε μία κυβερνητική ή κρατική θέση, το βέβαιο είναι ότι οι υπάλληλοι του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας αυτό που θα έχουν να θυμούνται είναι μία... Louis Vuitton τσάντα!
Ναι, καλά διαβάσατε. Αλλά αν αναρωτιέστε ποιο πρόσωπο έχει ως σημείο αναφοράς αυτή η τσάντα, δεν θα εκπλαγείτε αν σας πούμε ότι είναι- ποια άλλη;- η Εύα Καϊλή.
Για την ασχετοσύνη της όμορφης Εύας πάνω στα θέματα του "χαρτοφυλακίου" της έχουμε ξαναγράψει. 
Αυτή τη φορά όμως δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο αυτό που συζητούν οι υπάλληλοι στον οργανισμό που υποτίθεται πως... προεδρεύει. 

Για την ακρίβεια, όποτε πατάει στο γραφείο της, γιατί οι υφιστάμενοί της έχουν όπως λένε καιρό να την δουν αφού ως γνωστόν η Εύα επιμένει στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και έχει άλλα πράγματα- σημαντικότερα γι' αυτήν- να ασχοληθεί από το ανιαρό έργο του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας...

Είπαμε, θέλει να επανέλθει στην ελληνική Βουλή και όπως είναι φυσικό η ίδια... "σπαταλιέται" καθημερινά σε κομματικές συνάξεις στην Θεσσαλονίκη αφού ως... "πολιτικό λαγωνικό" μυρίζεται μαλλον πολιτικές εξελίξεις.

Όταν όμως τυγχάνει να βρίσκεται εκεί, δηλαδή στο γραφείο της στο ΚΕΘΙ, η Εύα προσελκύει τα βλέμματα. Η Louis Vuitton τσάντα της και τα πανάκριβα αξεσουάρ της είναι τα δύο στοιχεία που οι υπάλληλοι του οργανισμού θα έχουν να θυμούνται από αυτήν. Όμως είπαμε: κάθε γνήσια σοσιαλίστρια χρήζει μίας Louis Vuitton τσάντας, που ισοδυναμεί με τον μισθό δύο υπαλλήλων μαζί του ΚΕΘΙ...

Λέτε στο τέλος να μας που ότι και η Louis Vuitton να μπορεί να γίνει μοντέλο προώθησης της ισότητας των φύλων στα χέρια της Εύας Καϊλή; Όλα είναι πιθανά μέσα σε αυτό το ύφος και ήθος της πολιτικής εξουσίας που μας έχουν συνηθίσει. 

RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.