Όλοι μια παρέα είναι. Εφορία, Ποτάμι, Άδωνις, Κομισιόν και katopartali

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ
Του Συντρόφου Κέιν
Η είσοδος του Σταύρου Θεοδωράκη στην πολιτική αποτυπώθηκε αμέσως στην πχιότητα των μνημονιακών φυλλάδων. 
Ο Στόχος του Κομιστή κυκλοφορεί σήμερα με βασικό θέμα «ΕΦΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΜΕ e-mail ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ! – ΔΟΥ@γιαγιάkatopartali.gr – 
Εντός δύο μηνών κάθε φορολογούμενος πρέπει να αποκτήσει e-mail. Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων μέσω internet χωρίς ειδοποιητήρια. Μέχρι τέλος Μαρτίου οι πρώτοι 100 – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ “ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ” – “Να τους λέτε είμαστε κι εμείς εργαζόμενοι, τι να κάνουμε;»

Κάποια στιγμή θα ήταν καλό για την Αριστερά να συνειδητοποιήσει ότι για μια κοινωνία όπου στις πρώτες θέσεις κυκλοφορίας των εφημερίδων βρίσκεται το Πρώτο Θέμα δεν αξίζει να ασχολείσαι. Σαμαρέλος-Μπαμπιδιάρης-Βούλτεψη-Καμινοδένδιας και πλακίτσα φαιοφιλελέδων Βουλαρινών, τσόκαρων της πλατινέ δημοσιογραφίας,και γεωργαλάδων τζημεροδιαφημιστών είν’-επικίνδυνον-πράγμα-η-βία με ολίγον από εσπατζίδικα κομματόσκυλα συνΑθηνά και Ευρώπη αλά Ουκρανία σήκωσέ το το τιμημένο με παπαδαριό σας πάω και σας πηδάω.

Να τους λέει ο Άδωνις ότι «ο καρκίνος δεν θεωρείται επείγον παρά μόνο σε τελικό στάδιο» και να τον παρουσιάζουν ως σοβαρό πολιτικό οι Καθημερινές, τα Βήματακαι τα υπόλοιπα διαφημιστικά φυλλάδια του Μνημονίου. Δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος, λένε. Μα, εννοείται ότι δεν το υπολογίζει. Κατ” αρχάς κανείς από αυτήν τη συμμορία της διαπλοκής δε ν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, στο πολιτικό κόστος θα κολλήσει;

Να δολοφονεί το ελληνικό κράτος 12χρονα παιδιά στην ιερή θάλασσα του Αιγαίου και οι μανάδες των οικοκυρικών να συγκινούνται με Dancing With The Stars. Να είσαι 55+ συνταξιούχος, να ξεροσταλιάζει έξω από τα κλειστά ιατρεία του ΕΟΠΠΥ και να ψηφίζεις ξανά πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια. Να πεθαίνεις στην απλήρωτη υπερωρία και στην πρώτη ευκαιρία σαν καταναλωτής να αντιμετωπίζεις τον άλλο εργαζόμενο ως υπηρέτη έτοιμο να σου κάνει όλα τα γούστα κυριακάτικα. Έχει ξεχάσει το πόπολο την Μανωλάδα, τις Σκουριές ούτε που τις σκέφτεται. Του αρέσει να τον κυβερνούν ψυχανώμαλοι παπάδες με διανοητική καθυστέρηση, μπάτσοι του κοινού ποινικού δικαίου, κλεφτρόνια πολιτικάντηδες και δημοσιοϋπαλληλίσκοι της οκάς, γκανγκστερ ποδοσφαιροπρόεδροι.

Οι ψηοφοφόροι-πελάτες ΝΔ και ΠΑ58ΟΚ και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι εκσυγχρονιστάδες, φαιοφιλελεύθεροι και λοιποί της ανωτάτης μνημονιακής θεωρούν πρόβλημα τους «λαθρομετανάστες» αλλά όχι τους λαθρέμπορους. Για τους πρώτους ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός λεει «αυτά τέλος». Οι δεύτεροι είναι φίλοι του. Μέρκελ με υπουργό Φούχτελ, υφυπουργό Gpapak και γενικό γραμματέα Πάσχο και πολύ τους είναι.

Έχει φωτογραφιάρα το Πρώτο Θέμα τον Πρωταγωνιστή των ημερών, τον εμπνευστή του «μετανάστες-ναρκωτικά-σκουπίδια»: «ΣΤΑΥΡΟΣΟΝ – Της ζήλιας μαχαιριά από άλλους δημοσιογράφους – Επιθέσεις από φερέφωνα της διαπλοκής – Και ενόχληση ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα “Ποτάμι” – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ».

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΚΥΡΙΕ;
Το Ποτάμι έχει αναγκάσει τους παπαγάλους να κάνουν πχιοτική δημοσιογραφία. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες νέες φωνές σαν του Σταύρου, μακάρι να βγουν κι άλλα ποτάμια, να βλέπουμε τέτοια πχιότητα στον κυριακάτικο Τύπο, όπως η σημερινή. Μετά θα φτιάξουμε και τα γιοφύρια να περνάνε και να κονομάνε οι καινοτόμοι να προκόψει ο τόπος.Αν δεν το έχεις καταλάβει, κάτω από κάθε κουβούκλιο του Άκτωρα στην σκοτώστρα Εθνική κρύβεται ένα Ποτάμι που στηρίζε και εσύ ανακεφαλαιοποιείς.

Διαβάζουμε στη Χατζηρίαλ: «Ο δημοσιογράφος που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα – ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ – ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ… τον πάρει το “Ποτάμι” για τον Σημίτη, τον Παπανδρέου, τον Τσίπρα». Ζηλεύει μάλλον ο Χατζηστάρ που του έκλεψε τη δόξα ο Πρωταγών Μου.

Έχει και Νίκο Βούτση, όμως, η Χατζηαληθινή Εφημερίδα, όπου τα πράγματα σοβαρεύουν: «Αν συμπεριφερόμαστε ως μια σέχτα αριστερών, θα κινδυνεύσουμε». Μην πείτε πάλι ότι σας φταίει η μονταζιέρα. Χαϊδέψτε κι άλλο τα αυτιά, τον Αυτιά και τους ψηφοφόρους του Άδωνι. Την επόμενη φορά, κ. Βούτση, που ο Δένδιας σου πει κατάμουτρα πως ελπίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να στρέφεται προς τη νομιμότητα, να μην σηκωθείς να φύγεις από το στούντιο του Πρετεντέρη αλλά να τους πεις πως πλέον δεν συμπεριφέρεσαι ως αριστερή σέχτα.

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο «ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “Η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα, ενώ έπρεπε να παίρνουμε… μηδέν». Από πάνω: «“ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ” το μήνυμα των Βρυξελλών προς την Αθήνα – Νέα μέτρα ύψους 1 δισ. ευρώ για το 2014 απαιτεί ο Όλι Ρεν – Η Κομισιόν πιέζει για επιπλέον απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και νέα “λουκέτα” σε κρατικούς οργανισμούς». Και βασικό θέμα στη Χατζηρίαλ «ΝΑ ΑΞΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ – Ή τώρα ή ποτέ! – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ. ΓΚΑΟΥΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ».

Έτσι δουλεύουν τους ιθαγενείς οι Χατζηπρωταγωνιστές της Διαπλοκής. Καλούν στις εκπομπές τους ως συνομιλητή τον Άδωνι που δεν θέωρεί τον καρκίνο σοβαρή υπόθεση παρά μόνο στο τελικό στάδιο, δεν ντρέπονται να του παίρνουν συνέντευξη για να δώσει όρκο πίστης στους τροϊκανούς που στα ίσα πριμοδοτούν την κυβέρνηση κάνοντας αλισβερίσι τα δισ. που θα στα φορτώσουν μετά τις εκλογές. Και σε όλα αυτά, θυμούνται πως είναι ιστορική ευκαιρία να ζητήσουμε πολεμικές αποζημιώσεις; Ποιος θα τις ζητήσει; Ο Άδωνις; Και από ποιον θα τις ζητήσει; Από την Ευρωπαϊκή Ένωση της Γροθιάς, του Τιαγκνιμπόκ, της Ζαρούλια Τιμοσένκο και του Δεξιού Τομέα του Rethink Kiev;

Θα ζητησουν οι βλάχοι της Καθημερινής Χρυσής Αυγής αποζημιώσεις; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Κανείς δεν θα ζητήσει τίποτα, ούτε αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ούτε τίποτα. Κανείς σ” αυτήν τη χώρα δεν βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων να αναλάβει ιστορικές ευθύνες. Άβουλοι, μοιραίοι. Άντε, κακομοιρούληδες, ψιλικατζήδες των αρχαιοελληνικών χαιρετισμών, να πάρετε την προσφορά της Καθημερινής σήμερα. Έχει ποίηση ελληνική: «Σε διαιτητές η ρύθμιση “κόκκινων” δανείων – Τι προβλέπει το σχέδιο που καταργεί τον νόμο Κατσέλη». Έχει και ποίηση ξένη: «Λυδία λίθος τώρα η Κριμαία – Διεθνής ανησυχία για την Ουκρανία – Τι εκτιμούν Έλληνες και ξένοι αναλυτές».Παπαγάλισε και το κύριο άρθρο του πρακτορίσκου «Να τολμήσουμε τις αλλαγές» και άντε στην ευχή του Θεού και της Παναγίας, Ελληνάδωνι. Στο katopartaliμοιράζει καθρεφτάκια από το πρωτογενές πλεόνασμα ο Αρχηγός. Μην το σκέφτεσαι, τρέχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.