H ελληνική πλατφόρμα που ξετρέλανε τον Guardian -Εντοπίστε και διορθώστε όλα τα στραβά που υπάρχουν στην πόλη σας

Πριν από δύο χρόνια περίπου μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να στήσουν εθελοντικά μία διαδραστική πλατφόρμα για την πόλη τους.
Μία πλατφόρμα που, όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους, απευθύνεται σε αυτούς που βρίσκουν, αντιμετωπίζουν και διορθώνουν τα λάθη της πόλης στην οποία ζουν.
Αρχικά με μία σειρά διαδικτυακών ντοκιμαντέρ, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, τα errors όπως τα έχουν ονομάσει προσπάθησαν να δείξουν πώς
απλοί καθημερινοί άνθρωποι βρίσκουν και εφαρμόζουν απλούς τρόπους για να λύσουν ένα πρόβλημα ή μία κατάσταση που δεν είναι ευχάριστο να την αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μετατρέψουν το εγχείρημά τους σε ένα κοινωνικό δίκτυο που θα ωθήσει τους πολίτες κάθε πόλης να λύσουν τα "λάθη" και θα τους βοηθήσει να έρθουν σε επικοινωνία ο ένας με τον άλλο. Πρόσφατα μάλιστα, το City of Errors συγκαταλέχθηκε στη λίστα με τα καλύτερα city blogs του Guardian.
Η υπεύθυνη επικοινωνίας του πρότζεκ Μαριάννα Χριστοφή και η social media manager Ζάιρα Κωνσταντοπούλου μας μίλησαν στο Popaganda.gr για το εγχείρημά τους. Διαβάστε στο Popaganda.gr ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.