Αποικία χρέους. Αυτοί να ‘ναι καλά κι εμείς στα παλιά τους τα παπούτσια!

κ.κ. βουλευτές Κόλλια, Ταγαρά και Δήμα, πως αισθάνεστε που καταντήσατε τη χώρα μας μια αποικία χρέους μέσα στα χρόνια των Μνημονίων. Την ίδια στιγμή η κοινωνία καταρρέει κυριολεκτικά, εξαιτίας της κυβερνητικής διαχείρισης.…στην οποία συμμετέχετε.
Οι yes sir επέβαλαν το πετσόκομμα συνταξιούχων, τη μείωση των μισθών, το ξεπούλημα κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων και ακινήτων «φιλέτων», τον θάνατο της Δημόσιας Υγείας, της Παιδείας και του Πολιτισμού!!!
Μάλιστα οι απώλειες των ελλήνων στο διάστημα 2010-13, διαμορφώνονται ως εξής: αγοραστική δύναμη -37%, αποδοχές μισθωτών -37%, απασχόληση -18%, ιδιωτική κατανάλωση -30% και το πιο
σημαντικό ότι σήμερα η επίσημη ανεργία ξεπέρασε το 28% και στους νέους το 60%.
Και κάπως έτσι ο λαός βρίσκεται στο πρώτο στάδιο του μελλοθάνατου… Σύμφωνα με έρευνας του ΕΒΕΑ, ποσοστό 59% εκτιμούν ότι δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2014.
Όσο για την Υγεία μας αυτή καταβαραθρώνεται ολοκληρωτικά . Εκεί η περικοπή ξεπερνά σωρευτικά τα 4,5 δισ. ευρώ από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Βέβαια οι εθνοπατέρες την ώρα που  ψηφίζουν όλα αυτά τα θλιβερά για τους έλληνες πολίτες, φρόντισαν να  επαναφέρουν τις δικές τους αμοιβές σε επίπεδα προ κρίσης, και μάλιστα αφορολόγητες.

Έτσι χωρίς κέρδος κάνουν τα χατίρια στα παλικάρια της τρόικας, στους οποίους τώρα θυμήθηκε μετά τις απολύσεις –διαθεσιμότητες να γίνει και εξίσωση του κατώτατου μισθού στον δημόσιο τομέα με τα 586 ευρώ του ιδιωτικού.
Όσο για την πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, αυτή δεν την ξεχνούν με τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.