Νέες θέσεις για το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ενοχλημένος είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τις επικρίσεις πως το Ποτάμι δεν έχει δικές του θέσεις και δεν έχει ιδεολογία• εκτός, βέβαια, από την κυρίαρχη ιδεολογία της κονόμας που έχουν όλα τα κόμματα. Σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως δεν αντιγράφει τα άλλα κόμματα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε νέες θέσεις.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, η πενταήμερη εκδρομή των μαθητών θα γίνει δεκαπενταήμερη, ή, πιο σωστά, δεκαπενθήμερη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποσχέθηκε να τοποθετήσει καρουζέλ σε όλες τις πλατείες της χώρας και
νεροτσουλήθρες στα σχολεία.
Παράλληλα, οι πίτες στα σουβλάκια θα είναι αλάδωτες, ενώ με κάθε πίτσα θα σου φέρνουν κι άλλες δυο δώρο.
Αν το Ποτάμι έρθει στην εξουσία, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποσχέθηκε πως θα δώσει μάχη για να πουλιούνται καθαρισμένα τα φυστίκια Αιγίνης.
Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως τώρα –που η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ συντρίβονται και δεν θα πιάσουν μαζί ούτε το 20%- είναι ώρα για συνεργασίες κομμάτων, αλλά τόσα χρόνια που κυβερνούσαν μόνα τους αυτά τα δυο κόμματα δεν χρειάζονταν συνεργασίες, αφού η μάσα πήγαινε τέλεια για τον Μπόμπολα και δεν κινδύνευε να την χάσει.

(Σταύρο, προχώρα, μη μασάς. Σε ζηλεύουν. Αλλά, βρε μπαγάσα, βάλε κι ένα επίδομα για τους μπλόγκερ. Εγώ κλέφτης θα γίνω; Ή δημοσιογράφος;)


Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.