Ας δείξουμε ότι σε κάτι λέει αλήθεια ο Σαμαράς!

Όλοι, ειδικά ενόψει εκλογών, γνωρίζουμε τι εννοεί η κυβέρνηση, όταν λέει ότι έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. 
Το πώς προέκυψε το βιώσαμε ως απλοί αιμοδότες-φορολογούμενοι. Κάποιοι –κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες θέλω να πω, το βίωσαν επιπλέον περιμένοντας να βγουν στη σύνταξη. Και κάποιοι άλλοι, επειδή τους χρωστάει και χρήματα το Δημόσιο. 
Υπολογίστηκε τελικά αυτό το πλεόνασμα για το 2013 στα 2,9 δις. Ευρώ.
Για το τρέχον έτος, η μνημονιακή μας
υποχρέωση ανεβάζει την απαίτηση για πρωτογενές πλεόνασμα στο ίδιο ύψος, περίπου.
Από πού θα προκύψει; Μα, από τα γνωστά υποζύγια!
Κι έτσι, όπως αντιλαμβάνεσθε, και φέτος οι εκατοντάδες χιλιάδες μάταια θα περιμένουν να βγουν στην σύνταξη, άλλο τόσο μάταια θα περιμένουν να εισπράξουν όσοι τους χρωστάει χρήματα το Δημόσιο, ενώ ως αγρίως φορολογούμενοι θα χρειασθεί να αντλήσουμε άφθονο από το κατακάθι κουράγιου που μας έχει απομείνει, για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του ενστίκτου της επιβίωσης –όσοι τέλος πάντων καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό, δεδομένου ότι καλπάζει πια ο ρυθμός αύξησης των αυτοκτονιών.

Για δε το 2015, ούτε λόγος… Η μνημονιακή μας υποχρέωση θέλει το πρωτογενές πλεόνασμα σε διπλάσια επίπεδα!

Η ψήφος στις Ευρωεκλογές, κ α ι σ τ ι ς Α υ τ ο δ ι ο ι κ η τ ι κ έ ς , είναι η μοναδική δυνατότητα που μας δίνεται, για να δείξουμε ότι δεν είμαστε άλλο διατεθειμένοι να υποστούμε αυτό το μακέλλεμα.

Το ότι πράγματι μπορούμε να δείξουμε ότι δεν είμαστε τελείως χάπατα είναι ένα επιχείρημα που το χρησιμοποιεί ως και ο Σαμαράς, για να φοβίσει τους Ευρωπαίους. Άρα, μέχρι και Σαμαρικοί θα όφειλαν με την ψήφο τους να τον εξοπλίσουν σχετικά –ντροπή να φανεί στους ξένους ότι κοροϊδεύει, ο άνθρωπος!

Πόσο μάλλον εμείς οι υπόλοιποι, λοιπόν. Εμείς, τα πραγματικά θύματα του μακελειού που είμαστε και περισσότεροι στο κάτω-κάτω.

Μα κάτω-κάτω-κάτω στην κυριολεξία!..
by Sotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.