Σχέδιο Σαμαρά: Επανατοποθέτηση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη

Με διάγγελμά του από την Τζακάρτα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανήγγειλε ότι έκανε πραγματικότητα την υπόσχεσή του να επανατοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη.
Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι χάρη σε μια άκρως μυστική και αθόρυβη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, η ελληνική κυβέρνηση κατόρθωσε να μεταφέρει την Ελλάδα 11.000 χιλιόμετρα προς τα νοτιοανατολικά και να την προσαρτήσει στην Ινδονησία.
Φορώντας ένα ελαφρύ πουκαμισάκι, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι το θαλάσσιο τμήμα εκεί όπου παλιά βρισκόταν η Ελλάδα θα πουληθεί στην Aegean Oil του Δημήτρη Μελισσανίδη για να κάνει γεωτρήσεις και να συνεχίσει ανενόχλητος το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ενώ το Αιγαίο θα
παραχωρηθεί στην Τουρκία ως αποζημίωση για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τύχη της Κύπρου, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ότι σκοπεύει να αποσχίσει το νότιο τμήμα της από τα κατεχόμενα και να το πετάξει στη μέση του Ειρηνικού να το φάνε τα γιγάντια καλαμάρια, γιατί πολύ μας τα έχουν πρήξει και οι Κύπριοι με την εισβολή 40 χρόνια τώρα.
Με δάκρυα στα μάτια, ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι το όνειρο εκατομμυρίων Ελλήνων να πάρουμε πίσω την Πόλη θα πρέπει να περιμένει λίγο, αφού δεν είναι και πολύ εύκολο να κάνεις εκστρατεία από μισό ημισφαίριο μακριά, αλλά υπάρχει πάντα η Ινδία που μας περιμένει να την κατακτήσουμε, ώστε να πάρουμε πίσω τις χαμένες πατρίδες του Μέγα Αλέξανδρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι η μεταφορά της Ελλάδας θα δώσει τεράστια ώθηση στη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό, αφού πλεόν θα μπορούμε να φιλοξενούμε πάνω από 170 εκατομμύρια τουρίστες που θα χαίρονται τα μπάνια τους στις βόρειες ακτές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, από την επανατοποθέτηση της Ελλάδα θα ωφεληθεί και η αλιεία, αφού, εκτός από μαρίδες, γαύρους και σφουγγάρια, θα εξάγουμε πλέον και καρχαρίες, φάλαινες και εξωτικά κοράλια.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα, χάρη στην επανατοποθέτηση που κατάφερε, βγαίνει οριστικά από το μνημόνιο και το ευρώ αλλά δεν τίθεται θέμα επιστροφής στη δραχμή, αφού ο Γιάννης Στουρνάρας υπέγραψε ήδη νέο μνημόνιο με την Ινδονησία κι όλες οι συναλλαγές θα γίνονται πλέον σε ρουπία, ενώ η Ελλάδα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται κανονικά στη Εurovision.

Το διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά κατέληξε με τη διαπίστωση ότι όπου και να πάμε θα είμαστε για πάντα σκλάβοι των τραπεζών και των αγορών, οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε μια τεράστια τρύπα στη μέση του Ινδικού Ωκεανού που θα μας καταπιεί ή να μεταναστεύσουμε στο διάστημα για να γλιτώσουμε μια και καλή από τα βάσανά μας.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε προσωπικά τον Jo Di Graphics για την συμβολή του στη διάσωση της Ελλάδας από τους μοχθηρούς Γερμανούς με την υπέροχη ιδέα που του έδωσε πριν από λίγες μέρες.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.